Olipas mukava sunnuntaipäivä. Aamulla käytiin kirpeässä pikkupakkasessa Periksessä metsälenkillä samalla kokoonpanolla kuin eilen. Kiara kävi kerran jossain omilla teillään, varmaan jonkun rusakon perässä. Lenkin jälkeen Kiaran pääsi Katrin Salonkiin trimmattavaksi. Edellisestä kerrasta oli jo hiukan vierähtänyt aikaa... Katri heitti vitsinä että nyt lähti kaksi senttiä säkäkorkeudesta :)

Myöhemmin sitten Katriina kävi meillä katsomassa paikat ja Kiaran tavarat. Ansaitsee pientä taskurahaa lenkkeilemällä ja leikkimällä Kiaran kanssa jos meillä molemmilla on iltavuorot.

Illalla käytiin todella pitkästä aikaa tokossa. Ennen toko meni päällekäin agilityn kanssa, ja toko jäi valitettavasti auttamatta kakkoseksi. Nyt kun sunnuntai-toko alkoi, niin päästään taas treenaamaan! Tällä kertaa Kiara rakasti vähän turhan paljon omaa ääntään, matalassa parkkihallissa kun kaikui niin mukavasti ;) Harjoitukset meni siitä huolimatta hyvin. Seuraamista toisten koirien seassa, luoksetuloa ja paikallaan makuuta. Siitä olen tyytyväinen, että Kiaraa voi huoletta pitää vapaana tuollaisessakin ympäristössä (paljon koiria ja kaikuva parkkihalli) koska se pysyy todella hyvin kontaktissa! Jee! Nyt aloitan harjoittelemaan sivulle tuloa, sitä en ole syystä tai toisesta koskaan tullut opettaneeksi Kiaralle.