Nyt sitä on sitten asetuttu taloksi uuteen kotiin, saas nähdä mitä Kiara tykkää kun ympärillä on enemmän elämää. Nyt on sitten kivasti lentokentän pururata ja muut lenkkimaastot lähellä ajatellen canicrossia!

Tällä viikolla alkoi myös LAU:n agiohjaajien yhteinen treenaus... Tosin ilman koiria! Eli meille on varattu koulun liikuntasali 1xviikossa 1,5 tunniksi kerrallaan. Tiistaina aloitettiin sählyllä ja tarkoitus on pelailla eri joukkuelajeja, kuntopiiriä jne. Nuorin osaanottaja oli Riikan ja O-J:n pikku Mimosa, joka katseli peliä turvallisesti vaihtoaition puolelta :) Hauskaa oli ja hiki virtasi!

Huomenna suunnataan kohti Tamperetta. Huomiset agi-treenit jää siis väliin... Sattui nimittäin niin sopivasti, että samaan aikaa kun Villellä on keilakisat, niin samassa kaupungissa on myös agilitykisat! Täytyy koittaa nyt päästä kaikkiin mahdollisiin kisoihin, koska se "tämän vuoden aikana kakkosiin"-tavoite on edelleen voimassa. Enkä yhtään epäile ettemmekö pystyisi sitä saavuttamaan... Usko meihin on luja :) Eli sunnuntaina startataan sitten kahdessa lähdössä. Kisaraporttia rakkaat blogin lukijat saavat sitten sunnuntai-iltana!