Eli tänään kisattiin Tampereella, kaksi rataa, tuomarina Ritva Herrala. Ritva oli tehnyt oikein kivat radat; ei liian vaikeat mutta sopivasti pyöritystä ja ansapaikkoja!

Ensin oli hyppyrata. Jännitti ihan kamala paljon, mutta sitten päätin että kyllähän me nyt tämä kunnialla hoidetaan, hittolainen! Rataan tutustuminen jäi vähän kesken, kun en osannut päättää miten ottaisin alun (miulla oli siinä vaiheessa kolme vaihtoehtoa...). Suorituksemme hyppyradalla oli aivan loistava! Kiara oli todella hyvin kontaktissa ja meillä oli koko ajan hyvä draivi päällä. Tuntui todella hyvältä! Viime metreillä meinasin mokata kun unohdin about sekunniksi radan, mutta onnistuin viime hetkellä pelastamaan. Parhaiten onnistui mielestäni kepeille lähestyminen, kovasta vauhdista putkelta täydellinen sisääntulo kepeille (huom! en mennyt sähläämään väliin, vaan lähetin kauempaa käskyllä... eli täytyy vain luottaa Kiaraan koska kyllä se osaa). Tuloksena siis meidän ENSIMMÄINEN NOLLA ykkösluokassa!!! Eli nyt vielä kaksi nolla tämän vuoden puolella, niin tämän vuoden tavoite on täytetty.                              Tulos -4,15 sijoitus 1.

Sitten startattiin agilityradalla. Paluu maan pinnalle: tuloksena HYL eli hylätty. Edellisellä radalla kaikki putkeen menot oli ns. väärästä eli radan kannalta epäloogisemmassa päässä, kun taas tällä radalla kaikki putkeen menot oli ns. oikeasta päästä. Liekö Kiaralle jäänyt mieleen edellisen radan putkeen menot vai mikä, mutta sinne meni ja tärähti heti alussa väärästä päästä sisään. Ei kyllä tullut mieleenkään että koira hakisi itsestään epäloogisemman pään, olisi siis vain pitänyt vedättää tarkemmin. Loppurata suoritettiin hyvin, eli ihan hyvä mieli jäi myös hylky-radasta. Mutta mitä töstä opimme: OHJAA, ÄLÄ OLETA!!!! Painetaas taas tuota loistavaa ohjetta päähän.... Se täytyy vielä mainita, että kontakteja täytyy alkaa taas harkata tarkemmin. Nyt kun vauhti on kasvanut varmuuden myötä, Kiara on katsonut oikeudekseen yrittää oikoa kontakteilta!!! Nyt vain lisää tarkkuuttaa niihin.

Kyllä jäi erittäin hyvä mieli tästä viikonlopusta. Pari viikkoa sitten käväisin vähän maassa, kun tuntui että saadaan aina vain hylkyjä, hyvillä radoilla. Kun se on niin hemmetin pienestä kiinni! No, nyt tuli todistettua että kyllä me täältä tullaan, ja kovaa tullaakin :) Kuuden päästä sitten Kouvolaan (1 rata) ja Imatralle (2 rataa). Katsotaan mitä ne tuo tullessaan....