Tänään siis käytiin Arin ja Suvin kanssa Kouvolassa, tai oikeastaan se taisi olla kai Elimäkeä jossa kisat oli. Tuomarina Markku Vuorinen. Rata vaikutti tutustuessa melko helpolta, tosin kahdessa kohdassa saisi kyllä juosta tosissaan jotta kerkeäisi koiran edelle.

Rata lähti käyntiin hyvin, mutta sitten myöhästyin A:lle tulolta -> meinasin improvisoida ja sitten samassa hetkessä päätinkin tehdä alkuperäisen suunnitelman mukaan, jolloin A:lle tulolla oli pieni sählinki. Tämä sählinki taisi vielä vaikuttaa, sillä A:n jälkeen tiukassa u-käännös mutkassa Kiara päätti juosta yhden hypyn ohi. Olisi pitänyt itse vain olla tarkempi, eikä lähteä kääntämään niin aikaisin... Sen jälkeen sujui taas todella loistavasti, kerkesin jopa pinkomaan tuhatta ja sataa takasuoralla, jotta kerkesin tekemään persjätön putken jälkeen ennen keppejä. Keppien puolessa välissä Kiara sitten bongasi maasta hyvän hajun (hevosen kakkaa?) ja jäi sitten haistelemaan sekä kaivamaan maata. Oli hiukan tyhmä olo, kun siinä huutelin kuuroille korville. Kun vihdoin ja viimein sain Kiaran taas mukaan matkaan niin loppu sujui hienosti.

Tulos: 15 virhettä (ilmeisesti A:n alastulo, jonka Kiara kyllä miun mielestä just ja just otti, kielto hypyltä sekä kepeiltä) sekä kepeille tuhraantui yliaikaa 10,23 sekuntia. Eli yhteensä tulos 25,23.... ;)

Kaiken kaikkiaan radasta jäi hyvä mieli, eikä jäänyt harmittamaan erityisesti mikään kohta. Olisivat vain saaneet siivota sen ratsastusmaneesin tarkemmin, ettei koirille tule houkutuksia kesken matkan ;)

Pimun kanssa menikin tänään Suvi. Heille harmittava hylky, kun Pimu ampaisi putkeen ennen aikojaan. Mutta ai että on nautinto seurata Pimun työskentelyä kepeillä! Kyllä näkee että niihin on panostettu :) Ari kuvasi molemmat radat, samoin kun huomiset kisat otetaan myös videolle.