Joulua on nyt sitten vietetty.

Aaton aattona eli sunnuntaina käytiin treenaamassa agilitya oikein pitkän kaavan mukaan parin tunnin verran.
Ensin virittelin radan siltä pohjalta, joka maneesilla jo oli. Teemana irtoaminen ja kontaktit. Sitten tehtiin suunnittelemaani keppitreeniä, jossa oli neljä hyppyä, putki ja kepit. Pätkästä olin tehnyt kolme eri variaatiota, jossa piti kiinnittää huomiota vähän eri juttuihin, päähuomiona kuitenkin kepeille lähestyminen eri kulmista. Seuraavaksi suunnittelin pari uutta rataa teemoina paljon ansaesteitä ja tiukkoja käännöksiä! Lopuksi mentiin vielä netistä läytämääni Jaakko Suoknuutin vaikeahko rata, jossa piti olla tarkkana vartalon käytön kanssa. Radalla oli hyviä paikkoja harjoitella sylikäännöksiä, puolivalsseja jne.
Harkat menivät todella hyvin, Kiarallakin pysyi intensiivisestä treenaamisesta huolimatta mielenkiinto koko ajan yllä. Hyvällä vaudilla ja todella upeilla puomin kontakteilla! Kiara jää kontaktilla odottamaan, jotta mie kerkeän asettua radan jatkumisen kannalta parempaan paikkaan, jes!!!
Jouluaattona kävimme ensin Villen äidillä aamupäivällä ja sitten lähdimme Imatralle vanhemmilleni. Kiaran paketeista löytyi motivointikuutio, iso puruluu, vinkulelu ja pehmolelu. Tässä pari kuvaa pakettien avaamisesta:

1158182.jpg
Hmm... Mitäköhän täältä voisi löytyä...?

1158188.jpg
Kiara, puruluu ja epäilyttävän isosilmäinen pehmokoira

Miun paketistä löytyi toivomani järjestelmädigikamera (Nikon D40)! Nuo yllä olevat kuvat on tosin otettu vielä vanhalla kameralla, mutta uusia hienoja kuvia on siis luvassa :) Joulupyhät kuluivat syöden ja lunta kaivaten.

Toissa yönä oli hiukan jännät paikat. Kahdentoista aikaa yöllä Ville lähti käyttämään Kiaraa iltapissalla. Meni muutama minuutti ja Ville soittaa: "Mie laitan Kiaran tulemaan hississä ylös, hae se" ja löi luurin kiinni. Mie ryntään yöpukusillani rappukäytävään hissiä oottamaan. No sieltähän se hissi sitten tuli, Kiara istui kiltisti keskellä hissin lattiaa häntä heiluen. No mie sitten kiikutin Kiaran äkkiä sisälle ja lähdin kattomaan mitä siellä alakerrassa tapahtuu. Alhaalta löydän Villen keskeltä veristä lattiaa ja joku ukko makaili siellä lammikoiden keskellä. Päässä oli valtimovuoto, eli voitte varmasti kuvitella sitä veren määrää.... Ville oli sattunut onneksi paikalle kun tämä mies (tuhannen taivaan humalassa) oli juuri kaatunut ja lyönyt päänsä todella pahasti ilmeisesti rapun reunaan tai kaiteeseen. Ville oli sitten soittanut ambulanssin ja laittanut Kiaran tulemaan ylös hissillä. Kun mie kerkesin alas, niin ensihoitajat tulivat melkein heti. Totesivat että kallo oli aika pahasti murtunut ja lähtivät kiikuttamaan miestä sairaalaan... Kyllä oli onni onnettomuudessa, että Ville sattui paikalle, muuten miehen selvitytymismahdollisuudet olisivat olleet huomattavasti heikommat!