Blogin hiljaiselo on johtunut siitä, että me ollaan oltu reissussa. Ville kävi Tukholmassa keilaamassa ja oli siellä 7:s ja Helsingissä upeasti 5:s (kyseessä oli Euroopan arvostetuin keilakisa, jossa osallistujia ympäri maailmaa). Kiara oli "mummolla ja papalla" eli vanhempieni luona Imatralla kasvattamassa vyötärön ympärystä, hih! Lomakiloja ollaan nyt sitten karisteltu meidän agilityryhmän yhteisissä juoksutreeneissä ja tietenkin Periksessä ihanilla metsälenkeillä. Juoksutreeneistä sen verran, että Kiara vetää tosi kivasti! Juokseminen yhdessä on mukavaa ja kunto nousee kummallakin. Kiarakin saa mukavasti lisää lihasmassaa.

Tällä viikolla oli LAU:n tämän vuoden eka hallituksen kokous (olen siis mukana varajäsenenä). Hallihanke edistyy joten kuten ja mietittiin tälle talvelle muita tapahtumia agilityn lisäksi, niistä lisää myöhemmin. Miut pestattiin nuorisotoimikunnan puheenjohtajaksi. Miun näkemykset seuran tulevaisuuden kannalta on aika selkeät: seuran imagoa huomattavasti urheilullisemmaksi, kunnolliset puitteet harjoittelulle (halli ympärivuotiseen käyttöön) ja jotenkin saada seuran yhteishenkeä kohoamaan, sellaista yhteistä tekemisen meininkiä toimintaan.

Eilen käytiin Arin, Suvin ja Saaran kanssa katsomassa Iinan 6 viikkoisia tolleripentuja, joita siis on yhteensä kymmenen.... Aikamoista säpinää ja vilskettä! Tässä pari kuvaa:

1221028.jpg

1221031.jpg

Tänään käytiin Periksessä metsälenkillä ja sen jälkeen Katri trimmasi meidän karvahirviön. Tässä muutama "ennen ja jälkeen" kuvaa tältä päivältä:

1221034.jpg

1221035.jpg