Aamupäivällä käytiin taas Periksessä metsälenkillä Katrin ja tyttöjen kanssa. Kaikilla oli oiken mukavaa! Aurinkoa tosin toivoisi joskus esiin, kun kaikki kuvat on aina niin synkkiä... Kiara kävi matkan varrella tarkastamassa kolme ladon alustaa, mutta ketään ei ollut "kotona". Kävi neiti tosin parilla pakollisella omalla reissullaankin. Nykyisin en tosiaan enää ole huomaavinaankaan mikäli neiti päättää lähteä, koska se tulee paljon nopeammin takaisin! Koitin laittaa joitain kuvia lenkistä, mutta kone jumittelee niin kovasti, etten jaksa latailla niitä nyt tähän... Iltapäivällä käytiin muutaman viikon tauon jälkeen agilityharkoissa. Kiara oli omasta mielestään unohtanut hyvät käytöstavat. Ääntä nimittäin riitti ja hevosenkakka maistui!!!! Sitä piti jäädä syömään vähän väliä ja taisipa sieltä löytyä vähän toisilta tipahtaneita namejakin. Näihin seikkoihin nähden treenit meni ihan kivasti, mutta itselleni jäi kyllä vähän tyytymätön olo. No, ensi kerralla sitten paremmin! Illalla käytiin vielä Villen kanssa katsomassa elokuva Sooloilua, oli muuten todella hyvä leffa, suosittelen :)

Tässä vielä kiitokset mukavista blogi-kommenteista Katjalle ja Helille, kiitos! Otanpa minäkin osaa tähän eli:

Kommentit piristävät bloginpitäjän päivää. Kävijä-laskuri napsuttaa kävijöiden määrän kyllä tietoon, mutta koska kyseessä on world wide web, koskaan et tiedä kuka ajatuksiasi lukee. Haluan siis kertoa, että juuri sinun blogisi nostaa hymyn huulilleni - odotan kirjoituksiasi aina innolla.

Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may get the award several times!

Tässä miun tunnustukset blogeille (sekalaisessa järjestyksessä), joita seurailen eniten:

Heli: Kiaran parhaan kamun ja tämän kiusankappale-"pikkuveljen" toilailuja on aina mukavaa lukea, siitäkin huolimatta että treffailemme aina silloin tällöin. Kiitos että olette ystäviämme!

Taija: Kiaran kasvattajana olet meidän syrämmessä erityisasemassa. Koska näemme harvoin, on meille tärkeää lukea teidän lauma iloista ja suruista näin netin välityksellä.

Katja: Teidän blogista tulee aina hyvälle tuulelle! Kauniit kuvat ja mukava tyyli kirjoittaa :)

Ari ja Suvi: Tiukaakin tiukemman agilitykoutsimme Suvin ja lauman blogi, jota tosin päivitetään harmillisen harvoin... Teiltä me ammennetaan tietoa ja taitoa agilityyn liittyen ja tokihan sitä täytyy aina silloin tällöin rentoutua vaikkapa Frendit-pelin äärellä ;)

Helen: Kiaran Kerry-siskon kuulumiset on meille tärkeitä, koska emme ole livenä koskaan nähneet!!!

Virpi: Siun sivuilla minä pyörin jo kauan ennenkuin meillä oli vielä edes Kiaraa! Kirjoitat realistisesti, taitavasti ja löydän aina jotain uutta tietoa/vinkkejä joita pitää kokeilla :) Ja isot plussat parsonien joulutarinasta!

Marika: Sivuilla hieno äijämäinen ulkoasu :) Sivut/blogi jota olen jo vuosikausia säännöllisesti seuraillut.

Tiina: Klenin ja Ainon blogi on aivan todella Kaunis. Sitä lukiessa silmä lepää :) Pehmät värit, kauniit kuvat ja mukavat kirjoitukset!

Tarja ja Marju: Teidän valtavan lauman kuulumisia lukee aina ihaillen, voikun minäkin! Mahtavia koiria, mahtavat harrastukset ;)