Tänään kirjoitettiin Suvin kanssa juttua ASB-lehteen ja seuramme Kontakti lehteen maaliskuun kisoista. Eipä ollut aivan helppo homma, kun haluttiin jutusta jotain muuta kuin perus referaatti tuloksista. No hyvähän siitä tuli ja kaikki agilityihmiset löytää sen sitten seuraavasti ASB:stä! Suvi ja Ari sai houkuteltua miut hiihtämään... Hui. Lähdettiin illalla puoli kuudeltä jäälle koirien kanssa nauttimaan ilta-auringon viimeisistä säteistä. Jänskätti että mitähän Kiara mahtaa tuumata suksista: pelkääkö vai yrittääkö hyökkäillä kiinni. Jänskätti myös vähän se oma hiihtäminen, kun en siinä niin kovin hyvä ole, vaikka sen myöntäminen ei helppoa olekaan ;) No pelot oli jälleen kerran ihan turhia. Pitäishän se tietää kun Kiara on kyseessä, ei mitään kannattaisi turhaan jännittää. Eli löytyi taas uusi laji, jossa Kiara taitaa olla luonnonlahjakkuus! Kun oli saatu vetoköysi pienen lisäpätkän avulla oikean pituiseksi, niin jo alkoi matka luistaa. Kiara veti todella innokkaasti, taisi pieni nauttia kun sai tehdä taas töitä. Ei välittänyt vieressä/edessä menevistä Suvista ja Rolfystä eikä Arista ja Pimusta, vaan keskittyi ihan siihen omaan hommaan eli vetämiseen. Itsekin nautin suunnattomasti, kun matka taittui niin vaivattomasti upeassa keväisessä säässä. Hiihdettiin vähän vajaa puolitoista tuntia, oma vauhti alkoi loppumatkasta hiipua pikkuhiljaa, mutta Kiara jaksoi sitkeästi kiskoa miuta :) Ihana, sitkeä pikku koiranen. Suunniteltiin Arin, Suvin ja Villen kanssa pääsiäispyhiksi hiihtoretkeä jonnekin laavulle paistamaan makkaraa. Kivaa!

Kotiin päästyä tokoiltiin vähän. Otin pitkästä aikaa sivulle tuloa, kun sitä ei olla tehty aikoihin. Eipä sitä oikein meidän normaali arjessakaan tule otettu koiraa käskystä sivulle. Kiara muisti kuitenkin homman nimen, tosin perusasento on vähän liian kaukana miun jalasta. Eli hiomista vielä riittää! Pitäisi ruveta taas aktiivisemmin tokoilemaan, jos mielimme kisaamaan kesällä!

Loppukevennykseksi vielä tämmönen söpö uni-kuva. Kiara taitaa olla tuossa kuvassa about kolme-neljä kuukautta vanha... Oli se niin pieni.

1391833.jpg