... ekoihin LUT-kokeisiin! Mennään Rantasalmelle sunnuntaina 25.5 ja ollaan varalla perjantain 23.5 iltakokeessa samaiseen paikkaan! Jännää! Nyt jää sitten toinen päivä seuran omista agilitykisoista väliin, mutta priorisoin nyt tän luolakokeen, koska niihin on vaikeampi päästä. 20.-21.9 mennään kokeisiin sitten Ristiinaan.

Samalla kattelin muitakin ilmoittautumisjuttuja: jos nyt menee ne möllitokokisat hyvin 6.5, niin sitten voisin harkita ihan oikeita tokokokeita. Niitä olisi 1.7 Imatralla ja 29.7 Lappeenrannassa. Mejä-kokeita taas olisi tarjolla 13.7 Luumäellä ja 27.7 Ruokolahdella. Mejä-kokeisiin on vain ihan todella vaikea päästä, pitäisi melkeimpä olla jossain järjestävässä seurassa jäsenenä tai olla muuten vain hyvät suhteet mejä-porukoihin... Toivotaan että kuitenkin päästään!

Koirajutuissa menee koko kesä: selasin huvikseni kalenterin tästä päivästä lokakuun loppuun ja totesin että siellä on kuusi koiratouhuista vapaata viikonloppua... Niistäkin yksi menee miun puolimaratoniin ja toinen juhannukseen ;) Hih, hih! Sitten on taas talvi aikaa levätä kun Kiaralla on toivon mukaan pennut. Ensi viikolla laitan menemään kennelnimianomuksen, mutta enpäs vielä paljasta sitä :) Luvassa siis loppuvuodesta pieniä parsonin alkuja harrastaviin koteihin!