Onneksi eilinen kaamea keli taisi olla vain pieni takapakki, sillä tänään on ollut taas kaunis keväinen päivä. Keli on parantunut koko ajan iltaan kohti mentäessä. Tänään en nukkunut aamulla yövuoron jälkeen kuin kolme tuntia, kun pakko saada illalla aikaisin unen päästä kiinni... Huomenna pitää olla jo kahdeksalta töissä. Kuka on keksinyt tälläset typerät kehittämispäivät kun viattomat ihmiset ei saa edes pitää yövuorovapaitaan rauhassa?!?!?!

Käytiin synttärityttö-"noin kakskytvee"-Suvin kanssa juoksulenkillä. Suvilla on Pimu mukana, Ärrä sai jäädä Arin kanssa kotia siivoamaan kun on herralla ollut takapää vähän kipeänä. Sitä se hässiminen teettää ;) Vaikka kaverilla ei ole enää edes palleja, niin silti se sitkeästi koko pienen koiran innolla yrittää astua juoksuista Pimua koko ajan, tosin reiteen tai päähän, minne nyt milloinkin ylettää :) Ei ihmekään että on paikat vähän jumissa! Ja siis nyt kun luin tämän tekstin läpi, niin varmennetaan vielä kaikille lukijoille että en tarkoita tällä hässijä-herralla Aria, vaan itse käyttölinjaisuuden perikuvaa Mister Rolfya!!! Pahoittelen jos teksti antoi aluksi niin ymmärtää ;)

Tehtiin Suvin kanssa reilun tunnin lenkki, juoksu kulki aivan loistavasti verrattuna eiliseen. Tämä oli taas niitä päiviä, kun ois vaan jaksanut mennä aina vain pitemmälle. Kiara oli tällä kertaa vedettävä malli, mikä lie tyttöä taas vaivannut  kun ei juosta jaksanut. Ja jotta ei ihan sentään urheilulliseksi mennyt tämäkään touhu, niin olihan se pakko käydä Sammonlahden Smarketin kautta hakemassa mansikkarahkatarpeet, kun Suvi lenkillä kertoi saaneensa aamulla mansikkarahkaa vaaleanpunaisesta Mariskoolista... NAM!