Miulla oli Kiara tänään mukana agilitytreeneissä jotka vedin miun ryhmälle. Pientä tekniikkatreeniä jossa pääteemoina välistä vedot, sylkkärit ja vartalo-ohjaus. Lopuksi jäi kymmenen minsaa extra-aikaa joten otin Kiarallakin pari pientä pätkää, todella hyvin meni. Yhtään rimaa ei kolissut alas tiukoista käännöksistä ja kovasta vauhdista huolimatta ja kyllä se muutenkin toimii kuin unelma! That´s my girl :)

Agilitykentältä suunnattiin sitten tokokentälle. Viime viikollahan oli vikat LPKY:n treenit, kesätauko jatkuu 5.8 asti. Meillä olikin omat parsontreenit Riikan, Emman ja Kiukun kanssa. Otettiin Kiaran kanssa ensin hyppyä, se alkoi luonnistua jo ihan kivasti mutta hiottavaa vielä on. Onneksi on hyvin aikaa treenata sitä ennen koetta. Otin myös seuraamista hihnassa ja ilman, liikkeestä maahanmenoa, luoksetuloa ja paikallaan makuuta. Paikallaanmakuu on meidän bravuuri, Kiaraan voi kyllä luottaa että se kestää! Treenejä häiritsi jonkin verran kentän viereiseltä maatilalta tulevat hajut ja äänet sekä monta kertaa kentän viereltä menneet ratsastajat... Eli oikein hyvää häiriötreeniä siis :)

Mitäs muuta... Kiara pääsee ensi viikon torstaina Katrin salongiin hieman siistiytymään ennen viikonlopun agirotukoitosta, enhän mie kehtaa sitä tuollasen leijonanharjan kanssa sinne viedä! Torstaina saamme lisää vauhtia ja vilskettä meidän huusholliin kun kun Topi the Kultainen noutaja saapuu hoitoon to-ma kun veljeni lähtee Kuusamoon ja hänen vaimonsa Mari päivystää sen viikonlopun. Saas nähdä kuinka rutussa matot onkaan sen jälkeen ;)

Tein tuonne sivuun linkkilistan parsonkavereille ja agilitykavereille, aika sekavan näköinen mutta toimiva. Koitin saada ne allekkain ja sitten koko sivut heittivätkin ihan häränpyllyä! Se on hyvä puoli kun rustaa näitä juttuja yövuorossa niin on todennäköistä ettei kukaan edes tajua kun mie täällä säädän ;) Linkkilista helpottaa myös omaa surffailua kun saa tuosta noin vain helposti tehtyä blogikierroksen!