ENSIN ISO KIITOS KAIKILLE JOTKA OVAT MEITÄ ONNITELLEET, NIIN BLOGIN VÄLITYKSELLÄ KUIN IHAN SUULLISESTIKIN, KIITOS!!! Kyllä miulla on mahtava koira, ei voi muuta sanoa :)

Eilen kävimme Joutsenon metsissä lenkkeilemässä uusien kavereiden kanssa eli Riikan ja hänen parsoniensa Emman ja Kiukun kanssa. Tämä oli ensimmäinen yhteinen lenkki, tätä ennen oltiin nähty kaksi kertaa tokoilun parissa. Lenkin alussa Kiaran ja Kiukun piti ottaa "pakollinen" kuka on kuka-matsi, jonka jälkeen lenkki sujuikin oikein mukavasti. Hyttysiä oli metsässä todella paljon. Eräälle metsästysmajalle pysähtyessä karttaa tutkimaan huomasin Kiaran pään olevan aivan harmaa. Sitten tajusin, että pää olikin aivan täynnä hyttysiä!!! Äkkiä hätistin ne pois. Sitten kotona huomasin, että Kiaran silmät alkavat turvota umpeen, kuono pyöristyä ja hengityskin vähän tuhisi... Paniikissa sitten soittamaan Helille (miten sie Heli aina tuletkin ensimmäisenä mieleen, tiedän että siusta saa aina apua tilanteessa kuin tilanteessa). Helin kanssa sitten päätettiin, että koska miulla oli kiire lähteä töihin, hänen tyttärensä Katriina (joka toimii meidän dogsitterinä aina tarvittaessa) tulee meille vahtimaan Kiaraa. Heli lupasi myös olla auton kanssa valmiudessa jos tarvitsee lähteä viemään eläinlääkäriin. Katriina oli antanut meille päästyään Kiaralle kyytabletin eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti (enää sitä ei kuulemma saa antaa käärmeen purressa, mutta allergisiin reaktioihin saa antaa). Silmien turvotus oli ekana alkanut laskea ja pikkuhiljaa kuononkin. Katriina oli Kiaran seurana siihen asti, kunnes Villen oli jo melkein kotona töistä. Kiitos teille Heli ja Katriina, olitte pelastavia enkeleitä!!! Miulla oli koko iltavuoron hirveä huoli Kiarasta, mutta onneksi väliaika tietoja tuli tekstiviestein. Tiesin kuitenkin koko ajan, että Kiara on turvallisissa käsissä kotona :)

Tänään Kiara olikin jo reipas oma itsensä, eilinen kun meni sitten nukkuessa. Illalla oli seuramme järjestämät epäviralliset agilitykisat. Radalla oli kinkkisiä kohtia ja ihanneaika oli todella tiukka. Tuomari totesikin palkintoja jakaessa, että oikea ihanneaika olisi ollut noin 6-7 sekuntia lisää per tasoluokka. Meillä meni Kiaran kanssa ihan superhyvin! Yhteistyö tuntui saumattomalta ja todella hyvältä, radalla menosta nautti täysin rinnoin. Voitettiin kisaavat medit aivan ylivoimaisesti :) Palkinnoksi miulle karkkipussi ja Kiara samoin "karkkipussi" joka oli tosin täytetty häränhännillä, siankorvilla jne ;) Voi vitsit että mie olen ylpeä miun pikku piskistäni!

Ja siis todettakoon vielä lopuksi, että emme siis voi osallistua perjantaina Varkaudessa SM-kisojen aattona iltakisaan. Kyytableteilla on 14 vuorokauden varoaika dopingsääntöjen mukaan. Eli meidät näkee radoilla seuraavan kerran agirodussa! Toki olemme lähdössä koko perhe viikonlopuksi Varkauteen Arin ja Suvin luokse, nautitaan katsojan roolissa SM-kisahuumasta!