Käytiin taas tänään Riikan, Emman ja Kiukun kanssa Tapavainolassa ottamassa tokoa. Ensin tuttuun tapaan paikallaan makuu, noin 3min, etäisyys oli ehkä about 30m. Hienostihan se sujuu, olen salaa ihan hullun ylpeä meidän paikallaan makuusta :) Emma hoitaa paikallaan makuut yhtä tyylikkäästi, on hienon näköistä kun tytöt tönöttävät rinta rinnan niin hienosti! Sitten otin hyppyä, joka alkaa sujua. Olen saanut nopealla esteen yli palkkauksella vahvistettua seisomista, Kiarahan tarjoaa istumista lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Nyt se jää seisomaan käskystä jo melko hyvin. Hyppytreenin jälkeen aina patukalla riehumista palkaksi ;) Sitten otin seuraamista, liikkeestä maahan menoa sekä luoksetuloa. Luoksetuloon haluaisin lisää sähäkkyyttä vaikka onkin ihan ok muuten. Seuraamisen käännökset eivät ole teräviä, eli niissä vielä hiomista. Seuraamisen täyskäännöstä harjoittelin myös uudella tekniikalla, eli niin että vaihdan hihnan kädestä toiseen ja Kiara kiertää miun takaa toiselle puolelle. Palkkaamalla heti kun Kiara tulee käännöksen jälkeen oikealle puolelle (siis vasemmalle) sain aika helposti idean Kiaralle selväksi. Liikkeestä seisomista pitäisi jaksaa treenaamaan oikein kunnolla, se on tällä hetkellä ainut asia joka ei suju oikein ollenkaan... Kiara jatkaa käskyn saatuaan edelleen hiipimistä eteenpäin eikä pysähdy heti. Treeniä, treeniä :) Mutta kyllä meillä oli taas kivaa! Puhuttiin Riikan kanssa syksystä ja sain kuulla ettei parsoneiden erkkari mene sittenkään päällekäin canicrossin SM-kisojen kanssa! Eli nää tytöt taitaa lähteä sitten 18.10 Riihimäelle canicrossaamaan ja 19.10 Porvooseen näyttelemään ;)

Kaikenlaisia ilmoittautumisia pitäisi nyt hoidella. BH-kokeeseen ilmoittauduin ja nyt toivon sormet ja varpaat ristissä että saadaan paikka. Agilityn piirinmestaruuskisoihin haen LAU:n joukkeeseen. Syyskuun Ristiinan LUT-kokeisiin voisi jo nyt ilmoittautua ja huomenna sitten laitan ilmon menemään 29.7 oleviin toko-kisoihin. Kylläpä parsonin kanssa voi harrastaa kaikenlaista!

Sitten muihin juttuihin: tänään me saatiin sitten Topi alias Rakkauskoira meille hoitoon ensi maanantaihin asti. Kiara ja Topi tulevat jo hienosti juttuun keskenään, Kiara jopa nuolee Topin silmistä rähmät pois... Topi ei tainnut olla kovinkaan innoissaan kuitenkaan joutumisesta hoitopaikkaan, sillä ilmeisesti protestiksi kuseskeli pitkin meidän kämppää.... Per****le!!!! Ja kun sellasen ison kultaisennoutajan lotjakkeen lammikot ei sitten ole niinkään pienimmästä päästä. Muuten Topi on kyllä aivan ihana :) Huomenna koitan laittaa kuvia kaveruksista, nyt miulla ei ole siihen mahdollisuutta (pst... älkee kertoko pomolle, kirjotan tätä tekstiä töissä...).

Ensi viikon agirotu jo jännittää! Ihana päästä näkemään tuttuja, etenkin Kiaran kasvattajaa Taijaa pitkästä aikaa. Ja tietty agilitaamaan sydämensä kyllyydestä, Kiara on ilmoitettu perjantain KV-kisaan, lauantaina Finnish Openiin (eli avoin SM-kisa) sekä toiseen ihan peruskisaan, sunnuntaina Fao open class tasoituskisaan, rotujen väliseen joukkuekisaan sekä tietty paras joukkueasu kisaan. Siihähän sitä onkin! On kivaa myös että rakas aviomieheni Ville lähtee mukaan, sillä samalla voidaan aloittaa ensimmäisen hääpäivän juhliminen jo vähän etukäteen agilitymaailman parissa :)