Aamulla käännettiin Kiaran kanssa auton nokka kohti Joutsenoa. Suunnitelmissa oli eväsretki Sikalaavulle Riikan, Emman ja Kiukun kanssa. Reissussa vierähti monta tuntia ja kivaa oli! Koirat tulee juttuun tosi hyvin, noin niinkun kolmen nartun laumaksi! Matkaa taitettin välillä koirat hihnassa hiekkatiellä ja välillä villeinä ja vapaina metsäpoluilla. Sää suosi; ei ollut liian kuuma. Perillä nauttiin eväät ja ihasteltiin maisemia.

1779609.jpg

Kaikki valppaana, joskos vaikka namia saisi!

1779598.jpg

Emma ja Kiukku vauhdissa, Kiara kyttää hypätäkseen mukaan menoon.

1779602.jpg

Neiti poseeraa villi ilme pärställä! :)

Sitten kun kotiuduttiin retkeltä, kerettin levätä vajaa tunti kun taas piti mennä. Suuntana satama ja Hiekkalinna, siellä LPKY:n mätsäri. Jälleen samalla kokoonpanolla liikenteessä kuin aiemmin päivälläkin, Emma tosin ei päässyt tänään kehään vaan oli Kiukun vuoro loistaa! Kyllä täytyy sanoa, että on Kiaran käytös muuttunut. Eilen tokokokeessa sekä tänään todella rauhallinen ja hyväkäytöksinen neiti mukana. Ei näkynyt sitä jokaiselle ohikulkijalle rähjääjää kuin vielä esim. 2kk sitten. Tässä olenkin miettinyt, että Kiaran käytös parani huomattavasti sen jälkeen kun sai koirakavereita. Nythän on mennyt tosi kauan, ettei ole ollut ketään kun Mangokin "menetettiin" Amokselle. Nyt on viimeisen parin kuukauden sisään saatu leikki- ja lenkkiseuraa Jekku-borderterrieristä, jonka kanssa menee hyvin sekä tietty Tampereen lahjoista Kaakkois-Suomelle eli Emmasta ja Kiukusta! Voiko olla niin, että Kiara on muuttunut epävarmemmaksi kun ei ole kavereita ollut ja alkanut siksi käyttäytyä huonosti yleisillä paikoilla, kun nyt on ollut taas kuin aivan toinen koira?

No palataas taas asiaan eli mätsäriin. Ensin oltiin kehässä sellasta valkosta pörröstä vastaan, en osaa kirjottaa mut bi... frice jotain! Tuomari tykkäs selvästi meistä enemmän, Kiara kun heilutti koko ajan häntää iloisena, mutta antoikin sinisen koska neiti alkoi ihan lopussa hyppiä ja haukkua. Kiukku käyttäytyi pentukehässä oikein kauniisti ja sai punaisen nauhan! Sitten sinisten kehässä ei enää hypitty eikä haukuttu, vaan heilutettiin taas koko ajan häntää ja VOITETTIIN sinisten kehä!!! Kakkoseksi tulivat agi- ja treenikamut Saara ja Jekku. En tajunnut edes heti että myö voitettiin, kun luulin että hyö voittivat. Jäätiin siis odottelemaan vielä Best In Show kehää kun väki väheni koko ajan. BIS kehässä Kiara jaksoi vielä heilutella häntäänsä vaikka väsy painoi rankan päivän jälkeen. Tuloksena hieno sijoitus BEST IN SHOW numero 3!!!! Hurjaa!

Riikka otti parkkipaikalla Kiarasta palkintokuvaa, niin siihen pelmahti paikalle iso porukka jotain japanilais-turisteja ottamaan myös valokuvia ja taputtamaan... Luulivat varmaan että tässä on joku hieno maailmanvoittaja tms. :) HIH!!!Tässä kuitenkiin meidän missi:

1779578.jpg