Jospa nyt kerkeäis istahtaa koneen äärelle edes hetkeksi. Perjantaista asti ollut aikamoista lentämistä paikasta A paikkaan B. Perjantaina vietettiin miun synttäreitä Imatralla. Kiaralla oli myös onnenpäivä kun sai kaikenlaisia herkkuja kuten lihapullaa, nakkeja, lihapullaa, nakkeja, lihapullaa, nakkeja.... ;) Mutta neiti löysi myös yhden uuden herkun, nimittäin kesäkurpitsan! Hah! Viikonloppu menikin Kiaralla ja "iskällä" kahdestaan kotona, kun "äiskä" huiteli menemään Kouvola-Kuusankoski-Jaala akselilla kaverin polttareita viettämässä.

Tänään on ollut oikein toiminnan täyteinen päivä. Aamulla käytiin katsomassa jo kolme viikkoisia Mangon ja Amoksen pentuja, Ville oli siis ekaa kertaa niitä katsomassa :) Pentujen reviiri oli laajentunut viikonlopun aikana yläkerran Katriinan huoneesta myös keittiöön pentuaitaukseen. Nyt harjoiteltiin kovasti jo kävelemistä, jauhelihan syömistä ja sanomalehdelle pissaamista. Nukkuivat tosin melkein suurimman osan vierailusta ;)

Kuvassa Iso Ee ja Pikku Ee

1772885.jpg

Heliltä suunnattiin Joutsenoon lenkkeilemään Riikan, Kiukun ja Emman kanssa. Käytiin taas Myllymäen maastoissa, jossa koirat juoksentelivat innoissaan ympäriinsä. Hyvin tulee tämä joukko toimeen keskenään, ei ollut taaskaan mitään sanomista missään vaiheessa. Metsässä tuli myös vastaan tälläinen, outo pystykorvainen eläin, tunnistaako kukaan:

1772890.jpg

Illalla Kiaralla riitti puuhaa kun minä emännöin LAU:n hallituksen kokousta. Ovipuhelinta piti komentaa, mutta vieraat olivat mukavia. Kun neiti sai saateltua kaikki tulijat kahvipöytään, siirtyi hän sohvalle lepäilemään. Nyt viimoisen kuukauden aikana meillä onkin käynyt paljon vieraita, muistaakseni kolme kertaa! Kun siis yleensä se on noin koko vuoden saldo... Tässä vielä lopuksi kuva tän päivän metsälenkiltä, kolmikko hienossa "pyhä kolminaisuus" asetelmassa ;)

1772900.jpg