Eilen oli epäviralliset agikisat Raviradalla. Ennen kisoja mentiin hyvissä ajoin paikalle tarkoituksena tokoilla hieman. Otin seuraamista hihnassa: hitaammalla vauhdilla napakkaa, mutta vauhdin kasvaessa alkaa jätättää vähän. Liikkeestä seisomista harjoiteltiin pallopalkalla -> sujuu jo hienosti!!!! Jee!

Itse kisat: kisaavien radalla oli miun kauhistukseksi PÖYTÄ!!! Olenhan mie viime talvena sitä kerran jossain treeneissä radan reunalla ottanut... Oma moka. Ja pöytä oli vielä aseteltu ihanasti niin, että tullaa suoraa pätkää putkesta ja yksi hyppykin oli välissä... että vauhtia riittäisi pöydälle tullessa. Jaiks! Ja että ei olisi ihan helppoa, niin pöydän jälkeen suora putki jonka jälkeen kaksi hyppyä samassa linjassa. Putken ja ekan hypyn jälkeen matkaa ei suinkaan jatkettu toiselle hypylle, vaan rata kääntyi 90 astetta vasemmalle kepeille...

No ratahan meni oikein hyvin, sain Kiaran pysähtymään pöydälle oikein loistavasti. Pöydän jälkeen jäin itse vähän h-moilasena jälkeen kun olin niin innoissani hyvin menneestä päydästä, että en kerennyt ennakoimaan kepeille kääntymistä tarpeeksi ajoissa... Hirveällä karjaisulla sain Kiaran pysähtymään noin 20 senttiä ennen "kiellettyä" hyppyä ja tekemään u-käännöksen. Keppien aloitus oli ilmiömäisen hyvä siihen nähden, miten suuresta avokulmasta neiti sinne saapui kunniakierroksen tehtyään. Tällä nollaradalla oltiin kakkosia, häviten vajaan sekunnin treenikamuillemme Arille ja Untolle ;)