... on lähipäivinä ollut! Lauantaina käytiin aamulla pitkästä aikaa Perä-Tirilässä Katrin ja tyttöjen sekä Mikin ja poikien kanssa lenkillä. Tarkoituksena väsyttää Kiara kunnolla, sillä vaikka meillä oli tulossa kiva päivä, niin Kiaralla tylsää... Suunnattiin siis Kouvolaan häihin ja Kiaran piti häiden ajan olla itsekseen. Reippaasti oli neiti ollut ja meilläkin oli oikein mukavaa hääjuhlassa!

Sunnuntaina olikin sitten Kouvolassa agilityn piirinmestaruuskisat. Miun tavoitteena oli yksi nollatulos tältä päivältä. Yksilökisassa radat oli vähintäänkin mielenkiintoiset. Agiradalla aivan hurja kepeille vienti jne. mutta nää tytöt nappas aivan upealla radalla ensimmäisen nollatuloksen kolmosista, eli SM-NOLLATILI AVATTU!!! Hyppärillä hieno virheetön rata kaatui kuuluisaan "ohjaa älä oleta" toteamukseen: renkaalta aivan suora linja kepeille, jonka melkein kyljessä kepit jonne piti mennä. Kiara lähtee tulemaan renkaalta kepeille päin, jolloin mie oletan että tää olikin helppo homma, jolloin Kiara lähteekin takas putkea kohti ja länttää tassun sinne! Voihan vitalis sentään, siinä oli tuplanolla lähellä! Joukkuekisa menikin meidän joukkueen osalta vähän plörinäksi. Meidän rata oli muuten tosi hyvä, mutta putken väärä pää kutsui jälleen.

Eilen käytiin Riikan ja Emman kanssa tokoilemassa. Riikka antoi kauniin punaisen tennispallon kokeiltavaksi palkka-leluksi, kyllä kelpasi! Sen kanssa treenattiin Riikan ohjeiden mukaan luoksetuloa (joka on ollut meillä vähän hidas), niin että heti kun tulee sivulle oikeaan kohtaa, putoaa pallo nenän eteen. Toimii! Treenasin myös liikkeestä maahan menoa -> napakat maahanmenot. Liikkeestä seisominen alkoi sujua hienosti, jälleen kiitos Riikan vinkkien! Nyt jätän toko-treeneistä melkeimpä kokonaan istumiset pois. Kiara kun tarjoaa istumista ihan koko ajan, eli sitä on turha enää vahvistaa. Jättäviä liikkeitä harjoitellessa en ainakaan enää käske istumaan perusasentoon tullessa. Hypyssäkin Kiara tarjoaa istumista seisomisen sijaan, mutta toivon että sekin helpottuu kun nyt treenataan uudella tekniikalla seisomista käskystä. Onneksi on melkein kuukausi aikaa treenata ennen kisoja. Otan nyt joka ikinen päivä ainakin jonkun ihan pienen jutun, tyyliin kolme kertaa liikkeestä maahan meno tms.

Treenien jälkeen vapautettiin pikku-Kiukku autosta ja lähdettiin lenkille. Tehtiin vähän yli kahden tunnin reipastahtinen hihnalenkki Joutsenon metsissä, tulevissa "kotimetsissä" :) Kivaa oli!