No okei, kisattiin me tänään pari rataa omissa kisoissa.. Kaksi hylsyä haettiin. Huh huh, tällä hetkellä tuntuu että me ei osata yhtään mitään. Kolmosissa 10 starttia joista 8 hylsyä ja kaksi tulosta (nolla ja vitonen)... Huoh. Mutta kyllä me vielä näytetään!!!!

Kisojen jälkeen lähdettiin sitten tapaamaan Elvista ekaa kertaa, tai siis Kiara katsomaan Elvista ekaa kertaa. Suunnitelmana oli, että ensin kävellään vesitornille Helin ja Amoksen kanssa, koska Kiara ei tykkää yhtään Amoksen yli-innokkaista kosiskelu-yrityksistä. No sitten tulisi vesitornilla vaihto Amoksesta Elviksen jonka Katriina tuo, joka on todennäköisesti pienenmpi paha eli tykättävämpi otus kun yli-innokas mies. Pieleen meni suunnitelma. Kiara otti Amoksen vastaan hännän heilutuksin ja nuuskutteluin?!?!?!?! Outoa! No eihän siinä sitten mitään, käveltiin vesitornille ja siellä Katriina odotti Elviksen kanssa:

1830927.jpg

Kohtaaminen sujui oikein nätisti, Kiara nuuski Elvistä häntä heiluen kuten kuvasta näkyy. Ja juustoa satoi! Ensi nuuskuttelun jälkeen Kiara ei oikeastaan edes noteerannut rääpälettä ollenkaan, aivan kuin se olisi luonnollinen osa joukkoamme. Tosin Kiara sai vähän muutakin ajateltavaa kun ohi juoksi orava...

1830933.jpg

Ei ollut Kiara yhtään mustasukkainen, vaikka rapsuttelin ja kannoin Elvistä! Jee! Sitten Kiara näytti vähän mallia, kuinka kameralle kannattaa poseerata:

1830938.jpg

Ja mitä isot ensin, sitä pienet perässä:

1830940.jpg

Hieno mies! Sitten käveltiin Helin pihaan. Siellä Elvis näytti kuinka hienosti osaa kiivetä rappuset:

1830942.jpg

Kaiken puuhastelun jälkeen alkoi jo vähän nukuttaa. Sitten lopuksi vielä söpöstely-kuva:

1830945.jpg