Vastaus on kyllä ja ei. Tällä viikolla yöt on olleet aika tuskaisia, kun Elvis on päättänyt että haluaa sittenkin nukkua koko muun perheen kanssa sängyssä. Se kiljuu kuin sika teuraalle vietäessä, siis niin hermoja kiristävällä äänellä että valehtelematta käy silloin tällöin aamuyön tunteina mielessä että tekisi mieli vääntää niskat nurin... Tosi kurjaa. Esim. viime yönä kiljuntaa tuli aina noin 20min kerrallaan, ensin klo 23.00, sitten 01.30, sitten 03.00, sitten 04.30 ja sitten 06.00. Voisin väittää että aamulla ei ollut kovinkaan virkeä olo. Tämä viikko on ollut töidenkin puolesta todella rankka, joten olo on aivan voimaton jo. On tämä meidän jätkä aika täpäkkä tapaus muutenkin. Ei ehkä heti uskoisi tälläsestä 9viikkoisestä, että huitelee pitkin naapurustoa ihan huoletta, korvia vailla. Eikä uskoisi että tämän ikäinen puollustaa omaa pihaansa niskakarvat pystyssä ja käy kiinni ihan tosimielellä naama irvessä. No meidän Elvis tekee noita kumpaakin! Mutta kunhan saan tuon itsepäisyyden aisoihin ja kanavoitua vietit ja muut systeemit oikein, niin vitsit minkä harrastuskoiran tuosta saankaan!!! Ainiin, pakko vielä muistaa kirjoittaa, että Elviksen yksinoloharjoituksen sujuvat alun hankaluuden jälkeen oikein hyvin, jätkä jää tyytyväisenä järsimään purutikkuaan eikä ole yhtään itkenyt perään :-)

Kiara on ollut tämän viikon hätää kärsimässä. Meidän nainen juoksuilee tosi pahasti ja on jo sekoittanut meidän nuorenkin herran pään. Kiara ulvoo ja vikisee koko ajan. Yrittää hässiä Elvistä ja vähän kaikkea. Elvikselläkin on lantioliike löytynyt ja ahkerasti Kiaran päätä puksuttaa. Huoh. Nyt vain toivon käsivarret ristissä että Kiara ei kehitä tuttuun tapaan hankalaa valeraskautta, sitä en enää jaksa.

Mutta lopuksi vähän iloisempaa meininkiä! Tänään meillä kokoontui nuorisotoimikunta ja mietimme tulevaa agility-syksyä. Kaikilla meillä on myös pentu, joten samaan syssyyn tuli kätevästi pentutreffit! Mukana menossa oli siis Elvis 9viikkoa, bordeterrieri tyttönen Piitu noin 11viikkoa, kromforländer tyttönen Ana ja keskikokoinen villakoira Elle kummatkin noin 4kk. Elvis ja Kiara tulivat joukkoa pihalle vastaan, Elvis taas rähisi kovasti ja tuntui että se puollusti Kiaraa?!?! koska rauhoittui kun Kiara lähti Villen kanssa sisälle. Kiara taas rakastui Anaan, jonka selkään yritti sitkeästi nousta ja jolle auliisti käänsi häntää pois tieltä... Kiaran lähdön jälkeen Ana ja Elle löysivät yhteisen juoksu-sävelen ja Piitu ja Elvis yhteisen varaston rappusilla istuskelu-sävelen. Vauhtihirmuista en saanut onnistunutta kuvaa, mutta tässä koko kööri:

1901543.jpg

Sitten vastarakastuneet:

1901556.jpg

"Moi, mä oon Elvis, kuka sä oot? Alkasiks mun kaa?"

1901558.jpg