Lauantaina kisattiin LAU:n seuranmestaruudesta. Lähdettiin kisoihin koko perhe! Elvis ja Ville tutustuivat vähän kisafiilikseen ja kävivät kävelemässä ympäristössä. Reipas oli pentu, tosin vähän kylmä taisi välillä olla takista huolimatta. Elvis sai Kiaran vanhan pentitakin, se on aivan liian iso ja kaikenlisäksi punainen ;) Kiaran kisat meni ihan hyvin. Mestaruutta lähdettiin tavoittelemaan, mutta kakkosiksi jäätiin! Kiara oli jotenkin vähän vaisun oloinen radalla, liekö pennun tulolla mitään osuutta asiaan? Kisoissa oli suuren urheilujuhlan tuntua, sillä medeissä kahdellä koiralla oli täsmälleen sama aika kärkisijalla. Eli uusintaan meni. Medien seuranmestaruustittelistä uusivat Kiara ja cockeri Ada. Uusinnassa vedätin aivan liikaa lopussa ja Kiara ei ottanut loppusuoralla A:n kontaktia... Aika ois kyllä riittänyt ihan kevyesti. Mälsää. Täytyy sanoa että kyllä harmitti isosti, ekat tunnelmat oli "parempi ois ollut pronssi kuin hävitty hopea" mutta kummasti hopeakin kirkastui iltaan kohti!

Elviksellä on ollut tapahtumien täyteinen viikonloppu. Kiaran kanssa leikkiä riittää! Painia ja vetoleikkejä :) Ollaan käyty kävelyllä Ahvenlammella koko perhe, tarkoituksena kantaa Elvistä jos pieni väsyy. Eipä ole osoittanut lenkillä paljoa väsymyksen merkkejä, kun isosiskon perässä kirmailee! Hihnassa kulkee kuin vanha tekijä, panta välillä ärsyttää. Autoilua ollaan harrastettu jo aika paljon. Elvis malttaa ihan hyvin, kun boksi on takapenkillä ja miun käsi on alkumatkan boksin eturitilää vasten. Yksinoloa ollaan treenailtu vähän myös, ei kovinkaan kehuttavalla menestyksellä... Voi hemmetti että tästä epelistä lähtee ääntä!!!! Sitkeä sissi on kyllä ihan kaikessa mitä tekeekin/tahtookin... Sunnuntaina nukuttiinkin klo 8.50 asti, jee! Sunnuntaina käytiin Lappeenrannassa moikkaamassa Elviksen äitiä ja iskää. Iskä-Amos oli lauantaina Terrieri-näyttelyssä ROdun Paras, huippua! Myöhemmin iltapäivällä meillä kävi vieraita kaksin kappalein. Ensin uudet naapurimme kahvittelemassa ja sitten illalla työkaverini Riikka miehensä ja pienen Veeti-pojan kanssa. Elvistä kiinnosti kovasti vieraiden hihansuut, Kiaraa epäilytti jälleen kerran pieni ihminen niin kovasti, että en uskaltanut sitä irti edes laskea. Tänään nämä epelit jäävät yksin kun mie lähden iltavuoroon, siihen asti kunnes Ville tulee aamuvuorosta.

Tässä pieni kuvaraportaasi viikonlopulta:

1869867.jpg

1869859.jpg

Elvis seurasi isosiskon tassunjälkiä myös keittiötöihin liittyen. Kiaran hoidettua oma osuutensa astian puhdistuksesta, saapui jälkitöihin mini-Elvis:

1869862.jpg

1869865.jpg