1971875.jpg

(Kuva viime kesän piirinmestaruuskisoista, Anne Lind)

Viime viikonloppu meni Mikkelissä kisoissa. Kiitokset Arille ja Virpille matkaseurasta! Kiaran kanssa oltiin kentällä ensi kertaa yli kuukauteen, kun on ne juoksut olleet. Perjantai-aamuna kävin vähän harkkaamassa Kiaran kanssa sekä Elviksen kanssa vähän kierrettiin siivekkeitä ja otettiin eteen-lähetyksiä kipolle. Kisoissa Kiarasta huomasi vielä että juoksu vaivaa, taitaa mennä jo valeraskautta kohti... Tosi mälsää kun toinen kärsii noista juoksuistaan suurimman osan vuotta. Kisoissa Kiara oli vähän vaisu eikä nopeutta tahtonut läytyä, vaikka ihanneaikoihin kevyesti päästiinkin. Muuten radalla työskentely oli tosi tarkkaa ja hyvää, ja viikonlopun saldona KAKSI NOLLAA!!!! Nyt on siis kolme sm-nollaa kasassa, eli ihan hyvin niitä ropisee kunhan päästään vain kisaamaan. Kolmas nolla tuolta viikonlopulta oli askeleen mitan pääss... Harmittaa vietävästi, mutta toisaalta taas ei, koska Kiara teki juuri niinkuin ohjasinkin: sain vedettyä hankalassa kulmassa olevan hypyn oikealle puolelle, mutta sitten tein kädelläni liikkeen, joka vastaa meidän takaakierto-käskyä, ja neiti kiltisti juoksi takaisin hypyn väärälle puolelle ja hyppäsin sen sieltä!

Elvis oli sunnuntaina mukana kisapaikalla agility-tuulia haistelemassa. Reipas poika Elvis oli, oikein reipas! Vähän liiankin reipas, sillä jätkällä oli pokkaa oikein käydä kukkoilemaan siellä! Reilun 3kk ikäsen itseään isomman kelpie-pennun selätti ja seisoi selkäkarvat pystyssä tämän päällä, samoin vuoden ikäiselle parsontyttöselle isotteli ihan kunnolla.... Nyt pitäis kyllä jonkun kunnolla antaa nenille tolle penskalle, ettei siitä nyt mitään Maailman Omistajaa tule. Muuten on kyllä elo ollut Elviksen kanssa tosi helppoa ja ihanaa! Hihnassa kulkeminen Kiaran rinnalla on ihan iisiä, sisäsiistikin tuo käytännössä jo on (uskaltin laittaa toissa päivänä matot lattialle), ruoka maistuu samoin uni jne. Kiaran kanssa tulevat ihan kivasti juttuun, samanlaista jatkuvaa leikkiä ja painimista ei ole nyt ollut, mitä oli ennen juoksua, mutta ihan kivaa yhteiseloa kuitenkin!

1971872.jpg

Eilen käytiin taas agikentällä. Kiaran kanssa otin takaakiertoja sekä vnkulelulla (jolla saan Kiaraa todella paljon lisää nopeutta, mutta myös kierroksia...) kepeille lähetyksiä eri kulmista. Kiara toimi oikein hyvin ja vauhtia riitti, kiitos vingun! Elviksen kanssa taas kierrettiin hyppysiivekkeitä ja "hypättiin" siivekkeiden välissä maassa olevan riman yli :) Sitten mentiin kotiin viettämään Villen melkein kolmekymppisiä (29). Tässä kuva sankarista ja koiruuksista:

1971873.jpg