2006822.jpg

Viimeisimpiä kunnon tokoiluja ennen sunnuntain elämäni ekaa toko-koetta. Voi kauheeta miten mie jännitän!!! Olen asennoitunut että kunhan ei kaikkia liikkeitä nollata niin hyvä tulee. Liikkeestä seisominen varmaan nollataan, se on edelleen ihan kauhean vaikeaa. No asiaan. Eli tänään treenattiin Riikan pihalla koemaisesti siten, että Riikka toimi liikkeen ohjaajana ja mie tein kutakin liikettä vaan kerran aivan kuin olisin ollut kokeessa. Toki liikkeen jälkeen aina palkkasin. Tein kaikki ilman hihnaa, koska jos ne menee ilman hihnaa niin kyllä ne menee sen kanssakin. Ei tehty liikkeitä ihan järjestyksessä:

SEURAAMINEN meni todella hyvin, käännökset napakoita. Kiara on hiukan kaukana miun jalasta, mutta en nyt ole tässä kohtaa sitä käynyt hiomaan.

LIIKKEESTÄ MAAHANMENO meni kanssa todella hyvin, seuraaminen edelleen vähän löysää mutta maahan meno nopea eikä palattuani ennakoinut yhtään istumistakaan.

LIIKKEESTÄ SEISOMINEN ei onnistunut vasta kun käskyllä + käsimerkillä + vielä käskyllä eli nollille olisi mennyt. Mutta lopulta kuitenkin pysähtyi eli hyvä hyvä.

LUOKSETULO oli aivan kympin arvoinen, nopea ja napakka sivulle tulo.

HYPPY samoin aivan kympin arvoinen suoritus ja sen jälkeen innostuinkin niin kovin että erehdyin heittämään Kiaralle vinkulelun.... joka aiheutti sen, että seuraavaksi tehty

PAIKALLAAN MAKUU eli oikein onnistunut vaan neiti pomppi koko ajan pystyyn kun oli ihan intopinkeenä vinkulelun takia. Samasta syystä vasta viimeisenä tehty

LUOKSEPÄÄSTÄVYYS meni vähän harakoille kun Kiara ei malttanut istua perusasennossa.

Ihan hyvä viimeinen kunnollinen treeni siis! Liikkeestä seisomista vielä vähän hiotaan, jos se menisi kaksoiskäskyllä niin saataisiin siitä edes joku tulos! HYVÄ KIARA! Tokoilun jälkeen tehtiin vielä kaikkien neljän koiran kanssa puolentoista tunnin hihnalenkki kauniin Vuoksen rantoja myötäillen :-)