Täällä on tosiaan ollut vähän hiljaista joulun pyhien jälkeen. Siis blogissa, ei suinkaan meillä kotona!!! Vuosi vaihtui ja raketit räiskyivät. Kiara oli tuttuun tapaan vähän jännittynyt koko illan, mutta se ei kuitenkaan estänyt mutustelemasta hyvää rustoluuta! Meidän pikkuherra Elvis ei raketeista tajunnut tuon taivaallista, halusi jopa pahimpaa aikaan eli klo 24 ulos pissalle ja myöhän mentiin.. Elvis katseli hetken taivaalle ja jatkoi hirmuisesta paukkeesta huolimatta omia puuhiaan. Eli hyvä hyvä :-) Eihän ilta toki pelkkiä rustoluita syödessä kulunut, vaan katsottiin luonnollisesti telkusta agilityä, jostainhan sitäkin on pakko imeä itseensä koska treenaamaankaan ei pääse!

Uuden vuoden päivänä kävimme Villen ja koirien kanssa laavuretkellä paistamassa makkaraa. Mukavaa oli vaikkakin pimeä meinasi yllättää retkeilijät synkässä metsässä... Onneksi oli otsa- ja taskulamppu mukana!

Vuoden vaihteen jälkeen saatiin vieraita yökyläilemään Jyväskylästä, kun veljeni ja heidän kultainen noutaja Topi saapuivat. Topista on tullut ihan "kalkkis" ei enää yhtään höyhöttänyt samalla lailla kun viimeeksi nähtiin! Hienosti kuitenkin kesti meidän pennun höyhötyksen ja hieman pari tassun heilautusta leikkikin!

Sitten koirulaiset olivatkin viisi päivää hoidossa "mummolla ja papalla" kun me oltiin Villen kanssa reissussa Ruotsissa. Hoidossa oli mennyt hienosti, eikä tällä kertaa papan kengistäkään löytynyt mitään märkiä yllätyksiä... Sitten kotiin paluun jälkeen alkoikin mennä kaikki päin mäntyä. Eli ennen niin hyvin toimeentulevat "sisarukset" alkoivatkin tapella. Ihan tosi ahdistavaa ja masentavaa. Kiara siis kävi päälle kuin yleinen syyttäjä, välillä ilman miun mielestä mitään järkevää syytä ja välillä syynä oli joku lelu tms. Ensin en edes puuttunut riitoihin, koska ajattelin että Elvis alkaa tulla mieheksi ja nämä tappelut liittyivät siihen. Mutta jotain outoa miun mielestä oli kuitenkin tekeillä. Sitten viimeinen tappelu olikin verisempi, verta lensi molemmista koirista sekä miustakin koska oli pakko mennä väliin. Sen jälkeen muutama päivä pidettiinkin koiria ihan eri tiloissa, koska Kiara oli tosi äkäinen. Kiara käyttäytyi oudosti ja sitten Helin kanssa pähkäillessä tultiin siihen tulokseen, että se kannattaa viedä eläinlääkäriin ettei sillä ole mitään sairautta. Sainkin heti ajan samalle päivälle ja kiikutin Kiaran sinne pissanäytteen kera. Kiara oli tosi allapäin ja pelokaskin. Syyhän löytyi: massiivinen virtsatieinfektio, eli kyllä on koira mahtanut olla kipeä!!! Ihan meinasi itku päästä kun syy outoon käytökseen löytyi! Pikkuhiljaa tilanne alkoi laueta ja nyt ollaankin pidetty koiria jo samassa tilassa kun ollaan itse kotona ja erikseen kun ei ole ihmisiä kotona. Yöt Elvis on nukkunut Riikalta lainassa olevassa häkissä. Eka yö oli karmea kun Elvis protestoi asiaa äänekkäästi, mutta nyt taitaa jo tykätä häkissä nukkumisesta! Siellä saa nukkua vastaisuudessakin, niin on varmaan ihan hyvä. Kiarakin on jo paljon iloisempi ja Elviksellekin taisi tulla tiukasta viikosta järkeä päähän, koska on Kiaraa kohtaan ihan toisenlainen eikä samalla tavalla koettele sen hermoja. ISOT KIITOKSET KAIKILLE TUESTA JA HYVISTÄ NEUVOISTA!!!! KIITOS.

Nyt siis jää Kiaralta 25.1 oleva toko-koe väliin. Mutta onneksi niitä tulee aina lisää, ei huolta. Elviksen kanssa aloitimme pentu-tokossa. Siitä saa kyllä vielä hienon toko-koiran, on meinaan sen verran mahtava kontakti ja keskittymiskyky tällä herralla. Uskon myös että tältä pikku ukolta voi tulevaisuudessa odottaa muiltakin osa-aluilta paljon. Hieno mies, mitä nyt hieman rassaa äiskän hermoja pienissä uhmaikäisyyden puuskissaan... ;-) Ainiin, Elviksen voi bongata Kaapelitehtaan pentunäyttelystä 7.2.

Loppuun vielä kevennykseksi söpöstelykuvia!

Elvis The King makailee katsellen valtakuntaansa ;-) Yeah, right!!!!