Elvis oli tänään hoidossa päivällä papan luona, jotta minä ja Kiara saimme viettää hieman laatuaikaa kahdestaan ennen töihin lähtöä. No, Elvis oli näppäränä poikana löytänyt pöydältä suklaalevyn jämät jotka oli luonnollisesti syönyt. Eikä siinä vielä kaikki... Ville haki Elviksen iltapäivällä kotiin ja lähti sitten itse vielä jatkamaan töitä Lappeenrantaan. Elvis oli reippaana poikana vetästä pienet päiväkännit löytämällä työhuoneen pöydältä vajaan pussillisen Omar-kermakarkkeja. Villen tultua kotiin täältä oli löytynyt "lievästi" nousu(sokeri)humalainen nuoripoika Elvis juoksennellen ympäri kämppää ja pitkin seiniä... "Onks hei kaikil kivaa... Hyvä meininki... Käytsä usein täällä... Saisinks mä tilata neidille jotain juotavaa......!!!!!" Eikä siinä vielä kaikki. Joka paikka täynnä p*skaa ja oksennusta, ei oikein nuo teinit hallitse tätä kohtuukäyttöä... Nyt on sitten loppuillan puunattu lattioita, mattoja, sohvaa, koirien petejä, peittoja, tyynyjä jne. Jep, jep. Hyvä Elvis, sillä lailla. Vesi on nyt iltayöstä tehnyt kauppansa ja menokin on jo rauhoittunut. Makailee turvonneen vatsansa vieressä ja ramppaa ulkona pissalla. Tosin joka kerran kun joku lähestyy keittiötä, vääntäydytään ylös tsekkaamaan, josko sais jotain iltapalaa kun vähän huikoo... ;-)

Kiaran kanssa vietettiin ihana aamupäivä kahdestaan kotona. Kiara oli tosi leikkisällä tuulella ja milloin minkäkin lelun kanssa piti peuhata. Käytiin myös kauniissa aurinkoisessa säässä lenkillä. Sitten ajettiin Leenalle, jonne Kiara meni nyt siis viikoksi hoitoon. Leenan luona Kiaralla ei varmasti tule tylsää: siellä on pupuja ja kissoja ja hevosiakin! Hyvin oli mennyt eka päivä, kun illalla soittelin. Kiara oli ollut perus-itsensä: viihtynyt sylikoirana :-)

Huomenna lähdemme aamuvuoron jälkeen ajamaan kohti Vuokattia. Tosi kivaa, että päästiin nyt kuitenkin loppujen lopuksi lähtemään, vaikka olisin toivonut että koko perhe olisi voinut osallistua matkalle. No, pitää ajatella niin, että Kiara viettää omaa hermo-lomaansa maalla Leenan luona!