Viime viikonloppu meni puuttuvaa tuplanollaa metsästäessä. Lauantain vietin Annen ja Hennan kanssa Mikkelissän  E-R-I-T-T-Ä-I-N tuulisessa ja kylmässä säässä. Ekalta radalta saatiin nolla sellasella varmalla perusmenolla. Tokalle radalle onnistuin saamaan itseni hyvinkin stressittömään ja paineettomaan tilaan eli en lähtenyt metsästämään tuplaa verenmaku suussa. Oma ohjaus petti radalla eräässä kohdassa, jossa lähetin Kiaran epähuomiossa takaakiertoon (jota harjoiteltiin ennen kisoja monena päivänä...) vaikka olisi pitänyt hypätä ihan vain suoraan... No ei se mitään, hyvähän sen on että kiertää takaa jos kerran niin ohjasin! Kotiuduttiin vasta puolenyön aikaan tältä kisareissulta ja olin jo viiden aikaan ylhäällä sunnuntaiaamuna.

Sunnuntain kisoihin lähdin ehkä hieman enemmän mentaliteellilla "pakko saada tupla". Ekalla radalla tein alussa viime hetken pelastuksen kun Kiara oli noin 10cm päässä puomista, jonne ei siis pitänyt mennä. Samainen puomi koitui meidän kohtaloksi ihan loppusuoralla: vitonen alastulokontaktilta... Perkule. Toinen rata kosahti samalla tavalla kuin Mikkelin kakkosrata: takaakierto normihypyn sijaan. Taisi Kiaralla olla monen päivän takaakierto treenit liiankin hyvässä muistissa!!! Imatran kisoissa kävi vähän nolosti ekan radan jälkeen: me otettiin Kiaran kanssa tallin pihalla aurinkoa penkillä ja samaan aikaan meitä kuuluteltiin palkintojen jakoon... Eipä käynyt mielessäkään että kolmosluokassa vitosella voisi olla palkintopallilla ;-)

Tämän viikon tiistain agitreenit sujui ihan loistavasti. Kiinnitin erityishuomiota jälleen kontakteihin ja radallakin laitoin joka alastulolle namilätkän. Kepeille oli tiukkoja lähetyksiä jotka kaikki onnistuivat hienosti. Kokeilin myös yhdellä radalla "vippausta" joka onnistui myöskin oikein hyvin. Alkutreeneissä oli lähdössä pysymisen kanssa vähän ongelmaa, mutta kun rauhoitin Kiaraa ja kävin palkkaamassa paikallaan pysymisestä niin lopputreeni sujuikin tältä osin ok.

Ihan ilmat on hellineet meitä, kesä tulee vääjäämättä. Ihanaa!!! Tänään avattiin pyöräilykausi. Kiara muisti hyvin jutun juonen, koirien ohituksetkin onnistui ensimmäisen koiran ohitusta lukuunottamatta moitteetta. Mutta nyt riennän saunaan, Kiara ja Ville oottaakin jo lauteilla!

1745328.jpg

(kuva viime kesältä)