Unohdin ihan edellisessä kirjoituksessa kertoa viime viikon epiksistä. Radalle lähtö tauon jälkeen vähän jänskätti mutta hyvällä tavalla! Ilma oli tosi kaamea, kauhea tuuli ja vesisada, mutta mikäs siinä oli uuden hallin suojassa pistellä menemään :-) Kilpailevien rata oli muuten ihan normi kamaa, mutta erikoisuutena oli kaksi putkea puomin alla -> ensin ohjattiin ekaan putkeen, piti mennä heti toiseen putkeen joka oli hieman puomin keskiviivan toisella puolella ohjaajasta katsottuna. Monella kosahti tässä kohtaa hylky, kun mentiin puomin alle ohjaamaan koiraa putken oikeaan päähän.. Meille tuli tästä kohdasta kymppi, kun Kiara ei oikein ollut ihan varma mitä siinä piti oikein tehdä. Aika kuitenkin oli ihan ok, -3,63 ja sillä irtosi kakkossija!

Eilen illalla lähdin tosiaan ihan ex-tempore yllättäen Imatralle epiksiin. Siellä oli myös meidän äiti katsomassa ja hänen piti ottaa rata videolle, mutta... hmm... matkalla tuli vastaan pieniä teknisiä ongelmia ;-) Radalla oli pari pahaa ansaa, jotka selvitettiin leikiten. Ohjasin radan aikalailla eri tavalla kuin muut (eli imatralaiset) ja tämä tyyli tuotti oikein hyvää tulosta: nollarata ajalla -13,64 ja ykkössija!!! Jee :-)

Nyt ollaan tokoiltu joka päivä vähän. En kyllä osaa yhtään sanoa miten koe menee, harjoittelu ei ainanakaan tuota nyt tulosta. Mutta kyllä tämä tästä!

1244727315_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiara nautiskelemassa possunkorvaa.