Eli kuten otsikosta huomasi, kylmä on :-(

Toukokuun viimeisenä päivänä tosin hikoiltiin koko kesän edestä, kun olin Helsingissä juoksemassa Naisten Kymppiä 30-asteen helteessä Hannan ja Miian kanssa! Tapahtuma oli ihan huippu, juoksupaita hieno, matka olisi voinut olla pitempi, Koop oli söpö ja mikä tärkeintä; seura oli huippua!!!!

Viime viikolla me päästiin Kiaran kanssa pitkästä aikaa agitreeneihin juoksutaon jälkeen. Treenien alku sujui ihan loistavasti, hyviä lähetyksiä vaikeista kulmisten kepeille ja kontaktit sujuu nykyisin tosi hyvin. Mutta kuinka helppo onkaan pilata hyvä treeni aivan viime metreillä kun jää jankkaamaan jotain kohtaa ja hermo menee... Voi voi. Kyse oli tälläsestä perinteisestä puomin kontaktin ali menee putki -> yleensähän jos ongelmaa on, niin se on se putki joka vetää mutta kun nykyisin kontaktit menee niin hyvin ja siellä sataa namia+kehuja, niin putkeen meno olikin työn ja tuskan takana. Tietenkin oma ohjaus mättää myös. Talvitauon jälkeen edelleen oman liikkumisen kanssa on paljon pulmaa ja meno on sellasta... hmmm... räpiköimistä. Pitäis ottaa videolle, niin vois jotenkin paremmin puuttua asiaan.

Samaisena päivänä ajeltiin agin jälkeen tokotreeneihin. Tokotreeneissä ollaan käyty viimeeksi viime talvena. Ensin otettiin paikkamakuu -> ok. Sitten jättäviä: sekä seisominen että maahanmeno sujuivat todella hyvin! Seuraavaksi ruudun alkeita ja viimeisenä Kiaran suosikkiliike eli hyppy. En tiedä mikä oli, miulta ei ollut itku kaukana ja savu nousi korvista ulos mutta siis Kiara ei suostunut hyppäämään!!! Hilas vaan miun ja hypyn väliä eikä suostunut hyppäämään vasta kun ylin lauta otettiin pois ja laitettiin namia toiselle puolelle... Ja hyppy on kuitenkin se liike, joka me oikeesti osataan mielestäni tosi hyvin. Treenien jälkeen oli todella lähellä että olisin jo perunut 16.6 olevan tokokokeen, itku silmässä ajelin sitten kotia.

No, nyt ollaan sitten palattu back to basics. Maahanmenoa ihan vain yksittäisenä liikkeenä, pysähtymistä kesken leikin, seuraamista lyhyitä pätkiä, hyppyä ihan vain hyppien ja paaaaljon palkkaa! Sujuu ihan hyvin ja miusta tuntuu että eniten on hyötynyt tästä seuraaminen joka on himpun verran tiivistynyt, jee!

Tässä muutama toko-kuva, muutamien viikkojen takaa:

1244527731_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244527668_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mitäs muuta. Ainiin, Topi kävi Jyväskylästä Janin kanssa moikkaamassa meitä! Kiara oli innoissaan Topin näkemisestä ja kaksikko vietti tiivistä yhteiseloa, kivaa :-) Meidän kesälomat lähenee kovaa vauhtia, 3.7-3.8 pidän lomani. Suunnitelmia on paljon ja tuntuu että kaikkeen olen lupaillut itseäni mukaan, "lomalla kun kerkeää". Loman eka viikonloppu vietetään Nastolassa Agirodussa, viikonlopusta tulee aivan varmasti mahtava! Loman 1-viikolla vietetään meidän toista hääpäivää sekä Kiaran synttäreitä sekä mennään Hesaan muutamaksi päiväksi (Lintsi, Suomenlinna, shoppailua ja Villen isovanhempien luona oleilua). Loman 2-viikko on toistaiseksi vapaa, tosin loppuviikosta suunnataan Turkuun MM-karsintoihin jos saadaan tuplanolla kasaan tässä kuussa. Suunnitelmana on, että Turusta ajellaan sitten loman 3-viikoksi Lappiin; käydään jäämeren rannalla ja ollaan ihan vaan road-tripillä. Viikko siellä ja loman 4-viikoksi suunnataan Kangasniemelle samaiselle vuokramökille jossa oltiin viime kesänäkin. Siinähän se loma sitten menikin!

Loppuun kuva kaveruksista Kiara & Topi:

1244527864_img-d41d8cd98f00b204e9800998e