Mites tämä nyt on jäänyt ihan taka-alalle tämä blogin päivitys... :-(

Edellisen postauksen jälkeen on tapahtunut kaikenlaista. En nyt taida mitään novellia raapustaa tähän, eli lyhyesti pääkohdat:

16.8 Tokon piirinmestaruuskoe. Kaamea keli; kylmää ja satoi! Kehässä oli tiukka arvostelu, jonka takia meille tuli pisteissä pohjanoteeraus 73pistettä ;-) Kiara komensi minua joten sen takia meni moni liike lekkeriksi, mutta sivulletulot oli nopeita ja sähäköitä!

16.8 Tokon jälkeen kaahattiin agikisoihin, ekalle radalle ei keretty mutta kaksi vikaa mentiin. Radat olivat todella kivoja! Ekalla radalla oli himppasen väärin arvoitu ihanne-aika johon tuskin kukaan pääsi... Harmi sinänsä sillä meillä oli ihan loistava rata, mutta yliaikaa vaivaiset 0,18 sekuntia! Toisella radalla saatiin hylky, muistaakseni se oli kuitenkin ihan ok rata.

23.8 Meidän piti olla Mikkelissä kisaamassa, mutta jouduttiin perumaan. Kiaralla oli tuon viikon aikana silmässä iso roska mikä piti ihan eläinlääkärissä käydä poistattamassa. Sitten siili+Kiara=piikkejä suussa. Sitten agihallilla onnistuttiin saamaan pala irti polkuanturasta... Että sellanen viikko!

29.8 Kirsin, Keiran ja Mutkan kanssa Pieksämäellä tokokoeesssa. Oli aivan mahtava reissu! Tämä oli vähänkuin jäähyväiset toistaiseksi tokokentille. Tarkoituksena keskittyä kevääseen asti 100% agikisoihin ja rakentaa tokoliikkeitä uudestaan. Koe meni iloisesti ja onnistumisia oli paljon! Ratkaisevissa liikkeissä kuitenkin huonot pisteet, joten ei saatu kasaan kuin 105,5 mutta tyytyväisiä oltiin! Paljon uusia vinkkejä ja uutta näkemystä jäi käteen tuolta reissulta.

30.8 Agikisat Kouvolassa. Kolme ihan törkeen hyvää rataa eikä yhtään nollaa!!! Ekalla kuumakalle loikkasi kontaktilta, tässä olisi ollut luokan nopein aika. Tokalla radalla saatiin kielto kun jostain oudosta syystä ajauduin väärään kohtaan, tälläkin radalla aika olisi riittänyt palkinnoille. Kolmannella ohjasin taas vähän hölmösti, aloittelijan moka jonka takia kepeiltä kieltovitonen. Tosi hyvä mieli jäi näistä kisoista!

1.9 Sain vihdoin ja viimein 3v määräaikaisena olon jälkeen vakituisen toimen!

3.9 LAU:n epikset, jossa hienolla nollaradalla kolmanneksi!

6.9 Agilityn piirinmestaruuskisat, jotka meni meidän osalta täysin päin pers****ä! Miulla oli kyllä vähän jotain tärkeetä mielessä joka häiritsi kovasti keskittymistä ;-) Kaksi yksilörataa joista ekalta aivan luokaton HYL, toka rata oli tosi hyvä mutta liian voimakkaan vartaloliikkeen takia yksi rima alas... Joukkuerata menikin ihan pelleilyksi.

Tällä viikolla saatiin kuulla että meidän on hyväksytty LAU:n valmennusrenkaaseen, joka tähtää arvokisoja varten. Treenit 2 x viikossa ja kerran kuussa ulkopuolinen kouluttaja Tuija Kokkonen Mikkelistä! Huippua :D

Tokoa ollaan treenattu nyt ihan uusin ottein. Hyvin hyvin pienissä pätkissä runsaalla palkalla, iloista ja leikkisää tekemisen meininkiä! Kaikki liikkeet tosi paljon pilkotuina. Ainoastaan hypyn ja luoksetulon jätän niinkuin ne onkin, koska ne on ihan hyvät. Lisäksi ajattelin ottaa piristykseksi jo vähän kaukojan alkeita ja noutoa, mutta niitä alan ottaa vasta jonkun ajan kuluttua. Ensi viikolla saan uuden treeniliivin Helsitarilta ja samaa sävyä olevan sporttitakin Kiaralle, kyllä sitten kelpaa! Kiara tarvitsisi kovasti parturia, on neito vähän pörähtänyt. Nyt me kuiteskin lähetään lenkille, että keretään katsomaan Hauskoja Kotivideoita ja sitä ennen pitää vielä saunoa!