Niin se vaan syksy ja alkutalvi hujahti, nyt ollaan jo joulussa. Meillä on ollut aika tapahtumarikas syksy, tai oikeastaan miulla, siksi en ole tätä blogiakaan päivitellyt. Joulun innoittamana kuitenkin nyt vähän kuulumisiamme kerron ja vaihdoin samalla sivupohjaakin!

Syksy on ollut aikalailla vauvojen sekä vauvauutisten täyteinen! Pikkuveljeni poika Jesse syntyi syyskuussa. Tässä pikkuherra viettää ristiäispäiväänsä Villen sylissä:

Myös isoveljestäni tulee isä minä hetkenä hyvänsä, puhelin soittoa odotellaan kovasti! Meidänkin perhe kasvaa keväällä, kun Teuvo Maanteiden kuningas syntyy tähän maailmaan arviolta 11.5 :-) Shokkihoitoa Kiaralle siis luvassa rankalla kädellä... toivottavasti tämä kipakka neitokaisemme hyväksyy uuden tulokkaan!

Tokoa ollaan reenailtu ihan vain hyvin pienimuotoisesti kotioloissa, paitsi vuoden vaihteen jälkeen aloitan taas treenaamisen kunnolla tarkoituksena käydä parit kokeet keväällä. Agilityä ollaan treenattu Tuijan ryhmässä ja kisattukin ahkerasti ilman sen kummempaa menestystä. Ne nollat ovat niin lähellä, mutta niin kaukana.... Laskinpa huvikseni tämän vuoden hylkyprosentin, joka oli 66,2%... Aika huimaa! Se on aina niin pienestä kiinni :-)

Jatkan treenejä nyt ainankin toistaiseksi. Eilen juuri kirjoittelinkin toisaalle, että on aika jännää sinänsä että kaikki muu juokseminen on ihan ei-ei, mutta agiradalla täynnä intoa ja adrenaliinia jalka vielä nousee ihan näpsäkästi! Tosin hengästyn vaan todella paljon enemmän kuin ennen. Eli agitreenitkin jatkuu ja koitan vielä saada jotain kisoja käytyä alkuvuodesta.

Viime viikonloppu vietettiin koko perhe Vuokatissa. Keilausta, ulkoilua, lepoa ja kylpylässä polskimista! Tässä miun rakkaat tuolla reissulla (huom. Kiara lymyilee hotellin sängyssä peiton alla, kotona ei saa sänkyyn enää tulla!)

Muuta ihmeellistä ei oikeastaan meidän huusholliin ole tänä syksynä kuulunut. Mie olen ollut aika paljon sairaslomalla ja viettänyt aikaa kotona lepäillen. Riikan ja Emman+Kiukun+Winhan kanssa ollaan lenkkeilty, samoin Katrin metsissä Jaden+Helmin kanssa. Katri teki Kiaralle nuo mainiot valjaat sekä tuon pannan jotka noissa kuvissa näkyvät!

Tässä pari loppuun vielä pari kuva joiden myötä me toivotetaan kaikille hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta!

Tonttutyttö Kiara

Back On Track makuualusta on maailman paras paikka, esim. puruluun nakerteluun!

MUOKS!!! Meinasi ihan tärkeä uutinen unohtua:

Gwraggd Annwn Irish Kiara - This dog is CLEAR of PRIMARY LENS LUXATION :)