Helou!

Joulu se meni rattoisasti täällä päin! Jouluaattoa vietettiin vanhempieni luona Imatralla, eli Kiaran mummolla ja papalla :-) Kaikki taisivat saada mieleiset paketit, Villelle pukki toi "isi on unikeko" yökkärin, mie sain Nomination-rannekorun ja Kiara sai vaikka mitä! Tässä joulupukin pikkuapuri ottamassa vähän varaslähtöä lahhojen jakoon:

Pukki toi Kiaralle mm. tälläisen hienon röhkivän possun, joka suussa oli kiva kurvailla pitkin kämppää!

Tyylilleen uskollisena Kiaran noin 10min työn tulos oli tämä:

Vuosi vaihtui Holmströmien taloudessa yllättävän rauhallisesti! Kokeiltiin ensimmäistä kertaa DAP-ferominihaihdutinta, ja kas kummaa siitä olikin hurjasti hyötyä! Kiaralla säilyi koko vuodenvaihteen toimintakyky lähes normaalina, ruoka maistui ja luitakin pystyi rouskuttelemaan samalla kun me pelailtiin joulupukin tuomaa Band Hero-pleikkaripeliä. Rummut on niiiin miun juttu :-)

Tämän vuoden puolella Kiara on ollut hoidossa viikon verran mummolassa, kun me oltiin Villen kanssa Hesan ja Tukholman reissussa. Kärsimysviikko, ellen sanoisi ;-) Kiaralla oli juoksut juuri pahimmassa vaiheessa ja neito oli KOKO VIIKON pitänyt TAUOTONTA meteliä aamu kuudesta ilta kymmeneen, lähinnä ulvoen kutsunut lähitienoon uroksia vähän "niihin hommiin". Muutenkin oli ollut todella levoton, ravannut edestakaisin ja ympäriinsä sisällä. Juoksusta kun selvittiin niin päästiin takaisin arkirytmiin. Tai melkein! Järjettömän kovat pakkaset lopettivat meidän lenkkeilyt lähes täysin eikä luonnollisesti agiharkkoihinkaan päästy. Ja kun nyt olisi oikein ollut aikaa touhuta, kun minut passitettiin sairaslomalle äitiyslomaa odottelemaan... :-/ Nyt on onneksi jo pakkaset vähän helpottaneet niin ollaan päästy agiliitämään tai oikeastaan agilyllertämään! Ei se vauhti kyllä enää päätä huimaa, Kiarakin on vissiin myötätunnosta hidastanut tahtia aika lailla. Tämän kuun vielä treenaan ja sitten annan valmennusryhmäpaikkamme pois, kunnes on taas vähän kevyempi juosta! Vaikka ihan kiva tätä massuakin on kannella ympäriinsä :-)

En malta odottaa, että lähdemme viikon päästä lomailemaan Vuokattiin! Olemme nyt viime vuodet olleet samassa paikassa saman viikon rentoutumassa (ja Ville kisoissa). Viime vuonnahan Kiara oli kipeä eikä saanut lääkäriltä reissulupaa, joten matkassa oli miun ja Villen lisäksi rakas Elvis-poika. Hyvät muistot siitä reissusta! Nyt pääsee taas Kiarakin reissuun, kivaa. Tässä vielä lopuksi pari kuvaa tämän päiväiseltä lenkiltä: