Tämän päivän harkkoihin mentiin suoraan aamulenkiltä. Oltiin Periksessä neljän naisen ja seitsemän parsonin voimin! Lenkkiä haittaisi tosin hirven metsästäjät, jotka ajoivat meidän toiselle puolelle metsää...

Treeneihin Suvi oli tehnyt radan, jolla oli sekä nopeaa etenemistä että pienessä tilassa pyörittämistä. Ensi yrittämällä vaikeuksia tuotti (kuten olin epäillytkin) putkeen meno kun puomille meno on ihan vieressä. Puomi vetää tunnetusti puoleensa.. ja kontaktit yleensäkin. Lopulta oikealla tavalla vedättäminen tuotti tulosta. Kepeille lähestyttiin ns. väärältä puolelta. Olen kyllä todella tyytyväinen meidän työskentelyyn kepeillä, lähestymiset menevät aivan loistavasti! Nyt kun saisi nipistettyä jostakin vähän lisää vauhtia kepeille niin hyvä olisi! Lisää treeniä kaivataan myös tilanteisiin kun hypyn jälkeen pitää kääntyä, Kiaran kaarrokset ovat turhan laajoja joten niihin tuhraantuu kallisarvoista aikaa.. Parempaa ennakointia niin se jo auttaa. Itsenäisenä harkkana oli neljän hypyn härdelli, josta tosin kaksi oli vain hämäyshyppyjä. Esteet piti suorittaa samassa järjestyksessä käyttäen eri taktiikoita (kiskaisu, sylikäännös, twist ja välistä veto).

Tampereen agilitykisoista ostettu lampaannahkainen motivaatiopatukka osoittautui loistavaksi palkaksi Kiaralle! En välittäisi palkata koko ajan nameilla (paitsi kontaktit) joten yhteinen leikkihetki mukavalla lelulla on hyvä vaihtoehto!