Riikka ystävällisesti hurautti meille trimmauspöydän kanssa niin saatiin Emma ja Kiara näyttelykuntoon viikonloppua varten. Meillä siis vauhtia riitti, kun oli neljä parsonia jaloissa pyörimässä! On niin ihanaa, kun tämä porukka tulee keskenään niin hyvin toimeen että voidaan huoletta kyläillä puolin ja toisin eikä tarvitse erotella koiria toisistaan ;-) Edes herkulliset pannarit, jotka oli siis ihmisiä varten, eivät saaneet aikaan mitään mustasukkaisuus kuvioita. Nämä meidän pennut (siis Elvis 14viikkoa ja Kiukku 1v....) ovat kyllä ihan sielunkumppaneita ja rakastuneita. Niillä on niin ihanaa yhdessä että sitä menoa jaksaisi katsella tuntitolkulla. Milloin painittiin sohvalla, milloin keittiön pöydän ja eteisen penkin alla, milloin vedettiin rallia pitkin sohvapöydää ja pihamaata! Katsokaa nyt näitä ystävyksiä:

1989963.jpg

1989953.jpg

1989988.jpg

1989993.jpg

Tuo viimonen kuva on kyllä aika huima, se näyttää siltä että on ystävyys aika kaukana, mutta leikkiähän se vain on. Ja taas joku ei parson-ihminen pääsisi ihmettelemään että eikö ne nyt tapa toisiaan herranen aika sentään... Ei nimittäin ole ihan yksi eikä kaksi kertaa kun olen siihen törmännyt kun koirat ovat leikkineet keskenään tai esim Kiara ja Mango peuhanneet joskus aikoinaan!

Sitten vielä Riikka työssään ja lopuksi poseerauskuvat Kiara 3v 3kk ja Elvis 3kk:

1989947.jpg

1989978.jpg

1989969.jpg

Elviksen kanssa ollaan harjoiteltu jo vähän paikallaan olemista ja seisomista, sen näkee! Tuossa siis seisoo ihan yksin pöydällä poseeraamassa häntä villisti heiluen :-) Hieno jätkä.