... onhan meillä tää mokkula! Pääsenhän mie tällä nettiin vaikka ei ole mitään liittymiä siirrettykään, kätevää. Tänään heräsin aivan liian aikaisin, kun lähdin ekaa kertaa täältä aamuvuoroon. Mutta eipä se haitannut, kerkesin raahata Kiaran aamulla vähän pitemmälle kävelylle. Töiden jälkeen hain Kiaran kotoa ja suunnattiin Riikalle. Käytiin ensin tyttöjen (Kiara, Emma, Kiukku) kanssa pienellä hihnalenkillä ja sitten mentiin Riikalle. Vähän kyllä jänskätti vierailu, mutta ajattelimme että bokseihin jos ei onnistu. Mutta huolet oli turhia, tytöt käyttäytyivät aivan loistavasti!!! Jee! Kiara ja Kiukku jopa intoutuivat leikkimään ja painimaankin! Riikka trimmasi Kiaran, neiti seisoi (no okei, ei nyt ihan patsaana...) pöydällä. Etujalkojen nyppiminen oli ällöä, mutta muuten ihan ok. Nyt on neiti taas siisti ja kaunis! Ja lihaksetkin näkyy paremmin ;-) Isot kiitokset Riikalle!

Sitten kun päästiin kotiin, Heli ja Katriina kurvasivat pihaan. Takakontista omasta boksistaan kömpi Elvis! Ensin tutustuttiin pihaan ja sitten mentiin sisään. Kiara oli tosin sitä mieltä että jää mielummin ulos, kun menee Elviksen kanssa sisään... Sisällä sujui alkuun oikein hyvin: Kiara esitti ettei huomaakkaan Elvistä, Elvis jätti myös Kiaran rauhaan ja keskittyi tutkimaan paikkoja, raahailemaan Kiaran leluja ja juomaan Kiaran vesikupista! Heitin lattialle Elvistä varten ostetun pedin ja Elvis otti sen heti omakseen. Siis aivan kuin se olisi tajunnut, että se on hänen paikkansa, koska hakeutui sinne koko ajan ja vei sinne leluja:

1855494.jpg

Kiara oli ihan ok, mitä nyt piti vähän muistutella että mun sohvalle et sitten tule, etkä mun mamman syliin kiipeä!!! Eli ihan normaalit kuviot. Antoi Elviksen pari kertaa nuuskia naamaa ja pyllyä sanomatta mitään ja toki lihapullia pystyi syömään rinta rinnan:

1855504.jpg

Täytyy kyllä vielä tännekin kehua, että on siinä meillä ihan huippu reipas ja rohkea pentu! Aivan loistava! Ja kauniskin vielä, katsokaapa kun rääpäle poseeraa hienosti:

1855481.jpg

Sitten loppuvierailusta alkoi jo väsyttää, omassa pedissä oli hyvä lepäillä:

1855499.jpg