Viikko vierähti Vuokatissa lomaillen! Kiarakin otti loman levon kannalta, sillä neitoa ei juuri saanut sohvan/sängyn pohjalta ulos revittyä ;-) Kotona kun ei saa sänkyyn eikä sohvalle tulla, mutta lomalla sai niin kylläpä neito nautiskeli!!! Mutta eihän siinä mitään, enpä miekään näitten vaivojen ja ison mahan takia juurikaan pääse liikkumaan. Kylpylässä käytiin kaksi kertaa ja vähän lenkkeiltiin, muuten viikko vierähti olympialaisia katsellen, villasukkia neuloen jne.

Tässä Kiaran tyylinäytteitä lomalöhöilystä:

Jos ei löhöilty ja nukuttu, niin sitten kytättiin hiihtäjiä sohvan selkänojalla:

Ollaan myös kovasti koitettu tutustua pikkuisiin ihmisiin. Ihan pienet vauvat on jo aika ok, vähän kuitenkin ajoittain pelottaa liikaa. Isommat on vielä ihan liian kamalia, niille pitää räksyttää. Tosin serkkuni tyttö Vella oli ok sen aikaa, kun oli ruokaa näköpiirissä (Vella kävi meillä testaamassa Teuvon tulevan syöttötuolin ja ruokailuastiat):

Agiliitämiset ollaan jätetty nyt vähemmälle. Treeneihin ei olla päästy reissujen takia, enkä ole yksinkään käynyt. Eipä siitä oikein enää mitään tule... Joka tapauksessa olen ilmoittanut meidät tämän viikon sunnuntaina 7.3 LAU:n kisoihin yhdelle radalle, se olkoon meidän "agilityäitiysloman" alottajainen ;-) Autokin vaihdettiin, tai siis vaihdettiin kaksi nykyistä yhteen isompaan. Kahden auton tarve poistui joten katsottiin että voitaisiin sitten ostaa kokonaan uusi pirssi! Nyt on alla ihana lähes uusi seitsemänpaikkainen Ford s-max, josta ei tila lopu kesken ;-) Eihän me seitsemää paikkaa tarvita joten takapenkit alaskääntämällä saa luksus-ison takakontin! Kyllä mahtuu vaunut ja Kiaran häkki sun muut romppeet!