Todella ankeaa. Muutaman päivän kerkesi olla jo ihanan lumista, jouluista ja kaunista. Mielialakin kohosi, mutta nyt on taas ankean harmaata ja loskainen keli. Blääh. Mutta onneksi on olemassa koiria, niin elämä hymyilee! Viikonloppuna ajettiin Helsinkiin agikisoihin. Elvis jäi hoitoon papan luokse, oli käyttäytynyt oikein malliikkaasti siellä! Elvis jäi hoitoon jo lauantai-iltana, eli la-su välinen yö oltiin Kiaran kanssa kahdestaan kotona koska Ville oli pelaamassa Lahdessa SM-liigaa. Nukkumaan käynti sujui hyvin, mutta aamulla heti kun avasin makuuhuoneen oven, juoksi Kiara ensimmäisenä eteiseen katsomaan Elviksen koppaan olisiko pikkuveikka siellä. Kun ei sieltä löytynyt, niin seuraavaksi tutkittiiin sohvalta kaikki viltit ja tyynyjen taukset, seuraavaksi työhuone, vierashuone ja keittiö. Kiara oli selvästi ihmeissään kun ei Elvistä mistään löytynyt.  Kisat menivät todella ala-arvoisesti. Nollia ei rapissut meidän tilille ja koska muilla tuloksilla ei ole väliä, niin ei niistä kisoista sen enempää! Henna ja Choco olivat meidän matkakumppaneina, heille yksi nolla tältä reissulta, onnea! Elviksen ja Kiaran jälleennäkeminen sunnuntai-iltana oli iloinen :) Tänä vuonna jäljellä enää itsenäisyyspäivän kisat Joensuussa, jossa tavoitellaan puuttuvia SM-nollia (yksi + tupla), jonka jälkeen jäädään agitauolla tuonne about maaliskuulle asti. Tauko meneekin varmasti pitkälti LAU:n uuden hallin rakennustyömaalla, jossa hommaa tulee riittämään!

Miun on pitänyt monta kertaa laittaa kuvia, kun Elvis ja Kiara treenailevat jumppapallon päällä tasapainoillen syviä lihaksia. Ideahan on se, että nyt alkuun olen namin kanssa houkutellut koiran pallon päälle seisomaan ja sitten liikuttelen hitaasti palloa eri suuntiin, jolloin koira joutuu tekemään töitä syvillä lihaksilla pysyäkseen pallon päällä. Tämän treenin lisäksi nyt aloitellaan muunkinlaisia tasapainoilu-treenejä, jotka kehittävät syviä vatsa- ja selkälihaksia. Tässä meidän taiturit työssään:

2108959.jpg

2108966.jpg

Yhden jumppapallon päälle mahtuu tarvittaessa myös kaksi parsonia!

2108963.jpg

Perjantaina käytiin koko perhe Linnoituksen joulunavauksessa. Siellä oli kaunis iso joulukuusi, laservaloshow ja kuoro laulamasa. Elvis käveli siellä kuin vanha tekijä!

2108937.jpg

Perjantaina ostin Elvikselle uuden talvitakin. Nythän se on käyttänyt tarvittaessa Kiaran takkia, koska Kiukulta lainassa ollut pentutakki jäi jo pieneksi ajat sitten. Tässä Elvis poseeraamassa uuden hienon maastokuvioisen takin kanssa, isosiskon piti myös päästä kokeilemaan hienoa takkia! Takki on siitä hyvä, että siitä saa tuon takaosan irti jolloin siitä tulee haalarin sijaan mantteli.

2108949.jpg

2108955.jpg

Loppuun vielä muistiinpano: lauantaina koirat punnittu -> Elvis 5,5kg (nyt ollaan vaihdettu Elviksen sapuska rasvaisempaan ruokaan, jotta saisi herra enemmän lihaa luidensa päälle) ja Kiara 7,6kg (eli Kiarahan painoi vielä viime kevät-talvella 8,6kg eli nyt ollaan oikein hyvissä mitoissa). Elvikseltä hampaita tippuu suusta taisaisin väliajoin, kulmureista vain vasen alakulmuri on tippunut. Perjantai-iltana Kiara haisteli varovaisesti olohuoneen matolla jotain ja sitten tuli tuijottaman minua huolestuneen näköisenä. Nousin sohvalta ja Kiara vei katsomaan huolestuttavaa löytöään, joka oli Elviksen verinen hammas... Kylläpä meillä on huolehtivainen isosisko!