Kevään tullessa talven ajan painuksissa ollut toko-innostus nousi pintaan. Ei olla sitten viime syksyn treenattu porukalla mitään. Lähinnä kotona jotain pientä ja sitten agitreenien lomassa omaa vuoroa odottaessa vähän jotain. Nyt ollaan sitten taas alettu ottaa hommaa haltuun ja kivaa on! Pientä haparointia havaittavissa, mutta reeniä reeniä niin kyllä se siitä ;-) Hullu kun olen, niin olen lupautunut edustamaan Tokon SM-kisoissa 24.7 PRT ry:tä eli joukkueessa ollaan Kiaran kanssa!!! Vitsi mie olen vähän vajaa ehkä päästäni, mutta kaikkea täytyy kokeilla ;-D

Tänään pidettiin oman reeniporukan kanssa agihallilla omat möllitokokisat. Laitettiin kaikki kehänauhat sun muut tykötarpeet, kehässä oli myös tuomari ja liikkeenohjaaja! Odotukset ei olleet kovinkaan korkealla piiitkän reenitauon jälkeen... Samoin tiesin että Kiaralla ei välttämättä riitä huumori siihen että agihallilla ei esteille pääse! Tässä kuiteskin meidän rivi:

Luoksepäästävyys 9,5 (nousi ylös heiluttelemaan häntää) Paikallaan makaaminen 0 ( Kesti ehkä minuutin, sitten nousi ylös, mutta jäi edelleen paikalleen kunnes lopulta lähti hiippailemaan miun luokse) Seuraaminen kytkettynä 7 (aluksi piti kaksi kertaa nykäistä hihnasta kun veto oli päällä, parempaa loppua kohti) Seuraaminen taluttimetta 0 (vinkui, haukkui ja haahusi tosi kaukana) Liikkeestä maahanmeno 8 (seuraaminen löysää) Luoksetulo 9,5 (meni tosi hienosti, tuomari rokotti perusasennosta) Liikkeestä seisominen 5 (meni maahan) Estehyppy 9 (ennakoi istuminen, muuten hieno) Kokonaisvaikututelma 5 (haahuilu, ääntely) Yhteensä 101pistettä ja 3. palkinto.

Ihan sikailua koko "koe"... Mutta ymmärtäähän sen, ei olla reenattu ja mie olin taas koejännityksessä. Kiara on silloin epävarma (haukkuu ja vinkuu) ja toisaalta paineistuukin tällöin. Kokeen jälkeen mentiin vielä kehään tekemään palkan kanssa ja voi vitsit että seuraaminen oli nättiä jne! Eli nyt siis opetellaan palkatta tekemistä ja palkan odottamista, samoin opettelen omaa koekäytöstä eli minun täytyy toimia loogisesti samalla tavalla treeneissä sekä kokeessa.

Mikä siis avuksi? Ainakin aloitetaan taas namikippopalkka, eli kentän laidalla odottaa namit kipossa ja liikkeiden jälkeen vapautus kipolle. Tätä samaa otan myös kotona ruuan kanssa, eli laitetaan ruoka kippoon, mennään olkkariin ottamaan koemaisena liikkeenä paikkamakuu (aikaa ja etäisyyttä vaihdellen) jonka jälkeen vapautus keittiöön ruokakipolle. Samoin noita "leikkikokeita" pitää järkkäillä usein, jotta saan oman käyttäytmisen koetilanteessa rennoksi.

Kuva viime kesältä möllitokosta! Oih, tule jo kesä :-)