Suvi pyysi pohtimaan tämän vuoden agilitytavoitteita. Päätin laittaa ajatukseni ylös myös tänne:

Tavoitteeni:
 
1. Mitkä ovat realistiset tavoitteeni helmikuun loppuun mennessä?
Kontakti- ja keppivarmuuden hiomista niin, että kummatkin koira suorittaa itsenäisesti, vaikka itse olisin kauempanakin. Ei kuitenkaan kuuta taivaalta, vaan ihan peruskamaa! Lihaskunnon ja juoksukestävyyden parantuminen niin koiralla kuin ohjaajallakin, apuna salitreeni miulla sekä yhteiset juoksutreenit Kiaran kanssa (omalla ajalla + ryhmän kanssa). Jos neljä starttia helmikuussa, tavoitteena puuttuvat nollat!
 
2. Mitkä ovat tavoitteeni huhtikuun loppuun mennessä?
Olla kakkosluokassa, tästä ei tingitä piirun vertaa. Piste. Juoksu- ja lihaskuntotreenin ansiosta ollaan nopeampia. Kontaktit ja kepit ovat tässä vaiheessa varmalla pohjalla, eli tiedän kisoissakin ettei niistä tarvitse huolehtia, voi olla turvallisin mielin. Kepeille lähestymistä vaikeista kulmista vielä treenataan tässä vaiheessa. Ollaan treenattu esteiden "virtaviivaisempaa" ylittämistä, eli toivon mukaan turhat ja aikaa vievät kaarrokset ovat vähentyneet. Radanlukutaidon parantuminen, näkisin enemmän mahdollisuuksia suorittaa rataa.
 
3. Aionko kisata kevätkaudella? Mitkä ovat tavoitteeni kisoissa?
KYLLÄ!!! Kisakalenterihan on jo täyteen buukattu ;) Tavoitteena viim. maaliskuun alussa olla kakkosluokassa ja nopea siirtyminen kolmosiin. Kisasuoritukset nopeita ja iloisia. Mielummin hyvä hylky kuin huono vitonen :)
 
4. Mikä oli erityisen hyvää viime vuodessa? Mikä oli erityisen hyvää viime syksyssä? Pääsinkö tavoitteisiini viime vuonna?
Parasta viime vuodessa oli päästä Suvin ryhmään ja aloittaa tavoitteellinen treenaaminen, tosissaan treenaminen.
Syksyssä oli parasta ensimmäinen nolla. Oli ihanaa huomata kun me molemmat aloimme kehittyä nopeasti. Hyvää tekemisen meininkiä, eikä enää niin paljon hermojen menetystä. Kiara osaa ihan varmasti ja miekin osaan, kunhan harjoittelen.
Periaatteessa en päässyt tavoitteisiini, koska emme olleet vuoden lopussa kakkosluokassa. Toisaalta pääsimme, koska edistyimme huimasti treeneissä ja kisoissa saimme paljon hyviä suorituksia (joista tosin useat olivat niitä hylkyjäkin...). Mutta oikein hyvä agililyvuosi, täytyy sanoa. Ottaen huomioon että viime talvena treenattiin vielä vaihtuvan ohjaajan johdolla ihan möllijuttuja...

Että tälläisiä ajatuksia. Nyt mie lähden, tavoitteideni mukaisesti, juoksulenkille ja sitten kuntosalille... Ja sit lysähdän sohvalle kattomaan Housea!