Vihdoin ja viimein pääsen päivittämään meidän blogia. Täällä ei ole sen kummempia tapahtunut, meillä ihmisillä on ollut hurjan paljon töitä niin ei ole voimat riittäneet enää blogin päivittämiseen. Mutta mitäpä tänne kuuluu: saatiin vihdoin ja viimein aita pystyyn kun Ville, meidän iskä ja veljeni Simo yhtenä päivänä sen pystyyn rykäisivät. Ja täytyy sanoa että kyllä on hieno aita ja hienot portit! Kiitos!!! Kyllä on koiruudet nauttineet kun pääsevät juoksemaan TÄYSIÄ JA KOVAA JA HURJASTI PAMAREITA pitkin pihaa! On ne kyllä hassuja :)

Kiara on toipunut juokuistaan joten bordelli on lopettanut toistaiseksi toimintansa. Juoksun jälkeen Kiara on ollut jonkin aikaa kärttyinen Elvikselle mutta nyt on onneksi talossa taas rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto, vai miten se nyt menikään! Elvis poitsu on kasvanut kauheasti, tuntuu että se kasvaa suorastaan yhden työpäivän aikana! Viime viikolla pääsin pitkästä aikaa itse agikentälle. Kiaran kanssa käytiin treenaamassa ja Elvis oli mukana. Pinkissä "hotellissaan" (=kevythäkki) odottelivat sulassa sovussa kun mie puuhailin rataantutustumisessa. Tulevana viikonloppuna ollaan Kikan kanssa Mikkelissä agilitykisoissa, viikonlopun aikana yhteensä 4 rataa tulossa. Elvis lähtee mukaan ainankin toisena päivänä aistimaan kisafiilistä! Elviksen kanssa aloitetaan pikkuhiljaa agilityyn liittyvää treenaamista. Lähden opettamaan Elvikselle kontakteja vähän pidemmän kaavan mukaan ja siihen liittyvät harjoitukset voidaan aloittaa jo nyt vaikka ei esteitä otetakaan mukaan kuvioihin vielä. Myös kaikenlaisia ohjausharjoitteita voin alkaa ottamaan leikin varjolla. Elviksen aion opettaa lelu-palkkaan toisin kuin Kiaran, jonka opetin nameilla.

Viikonloppuna vietettiin ikimuistoisia hetkiä Helsingissä agilityn MM-kisoissa. Siis kerta kaikkisen mahtava viikonloppu!!! Villekin oli mukana ja tykkäsi kovasti. Matkaseureeseemme kuului myös Suvi ja Ari, kiitoksia heille mukavasta matkaseurasta! Ja kiitokset myös koirahoitajille: Kiara oli mummolla ja papalla Imatralla viettämässä hermolomaa ja Elvis oli Helin luona kiusaamaassa äiskä-Mangoa ja iskä-Amosta! Kisoissa oli kyllä kerta kaikkisen upeaa katsella hienoja suorituksia eri maiden kisaajien osalta. Tunnelma oli aivan sanoinkuvaamattoman hieno myöskin, tuhansia ihmisiä ja mikä yhteishenki, vau! Tuliaisia ostettiin myöskin: erilaisia vinkuleluja, pari ruokakippoa, Elvikselle agilityhihna/palkka, pinkki papereidensäilytyskansio (rekkari, kisakirjat jne) Kiaralle (ja Elvis saa Kiaran nykyisen tummansinisen kansion). Viikonlopusta jäi käteen paljon ideoita ja ajatuksia treeneihin, niitä nyt vain työstämään omassa päässä. Ja pakko nyt vielä lopuksi kehaista, että kuulemani mukaan medeissä neljänneksi sijoittunut Tilda-parson Ruotsin joukkueesta on Kiaran sukulaistyttö!!! Ennen kuin tätä tiesin, niin joka kerran kun ko. parson tuli radalle, sanoin vierustovereilleni kuinka kotoinen olo tulee kun Tilda oli jotenkin niin saman oloinen Kiaran kanssa eleineen ja äänineen!!! Tässä yksi hyvin epäselvä kuva parivaljaksosta Anna Käll ja parson Tilda:

1948536.jpg

Mitalijuhlaa kun varmistui Suomen prossi maxien henkilökohtaisessa maailmanmestaruudessa: Onnea Jouni Oreniukselle ja bordercollie Yokolle!

1948537.jpg

Ja lopuksi kuvakollaasia maanantai-aamun pihariehasta. Elvis haettiin hoidosta Heliltä sunnuntai-iltana, mutta Kiara saapui kotiin vasta maanantai-aamuna. Elvikseltä pääsi ihan ilopissa eteisen lattialle kun näki että rakas systeri saapui kotiin! Kiarakaan ei paljoa tuntunut minusta välittävän, vaan pyöri vain häntä heiluen Elviksen ympärillä <3 taisi olla meidän miss koviksellakin ikävä!!!

1948532.jpg

1948534.jpg

1948533.jpg

1948535.jpg