Kirjoitan nyt varmaankin viimoiset kuulumiset täältä asunnosta, sunnuntaina muutetaan. Blogi siis saattaa olla hetken hiljaiselossa, koska nettiliittymä ei siirry heti. Tänään otin Kiaran mukaan agilitykentälle kun kävin vetämässä nuorisoryhmälle harkat. Lopuksi treenasin Kiaralla noin 10min. Vauhtia oli ihan sikana, mutta tyttö oli tosi hyvin kuulolla. Tein pieniä radanpätkiä, jossa treenailin oikein urakalla sylkkäreitä ja lähettelin Kiaraa kauempana kentän laidalla olevalle renkaalle. Sen se hakee vaikka mistä kulmasta, vaikka kuinka kaukaa!

Myöhemmin illalla käytiin katsomassa taas Elvistä. Tällä kertaa Kiara jatkoi edelleen kylmän viileää, asiallista linjaansa, joskin välillä piti murahtaa kun pentu koitti roikkua hännässä. Kyllä se siitä, aikaa vain vaatii että Kiara-ylhäisyys viitsii huomata Elvis-alamaisen. Elvis oli kyllä tosi reipas. Pitkän matkaa käveli hihnassa, ei säikkynyt ohi kaahaavia moottoripyöriä eikä bemareita. Polkupyörätkin sai ohitella ihan lähituntumasta, eikä ne Elvistä hetkauttaneet. Kiarakin kiinnosti kovasti, vaikka hiljaa piti poistua takavasemmalle kun Kiara vähän muistutti että alas pentu vetää!

Siis sunnuntaina muutto, torstaina Helin ja Elviksen kanssa elänlääkärin tarkastukseen klo 10.30, jonka jälkeen viedään Elvis uuteen kotiin! Suunnitelmissa oli, että tiistai-iltana Heli tuo Elviksen kyläilemään meille, niin saa tutustua jo etukäteen uuteen paikkaan. Ja toisaalta Kiara ei ole kerennyt vielä omia uutta kotia niin omaksi!