Heräsin tänään puoli seitsemältä siihen että ulkona oli niin kova tuuli... Great. Kellon olin laittanut soimaan erittäin toiveikkaasti vasta 10.30, eli taisi olla oikein kohtalon ivaa että uni loppui jo niin aikaisin. Minähän en siis saa enää uudestaan unta, jos herään aamuyöllä/aikaisin aamulla. Mietin että mitähän sitä tekisi, kun ei huonon kelin takia viitsisi lähteä juoksemaan/hiihtämään. Sitten muistin että Joutsenossahan on se vapaavuoro klo 8-9, jonne saa mennä harkkaamaan omin päin! Sinne siis!

Hallilla oli myös Päivi ja Romi sekä Kirsi ja Keira. Mie otin aluksi vähän kontakti ja keppitreeniä ja tuntu että Kiara oli sekaisin kuin seinäkello. Se jäi esim. kesken keppejä seisomaan ja tuijotti minua häntää heilutellen! Kakkahätähän se taisi vaivata neitiä, koska hotelli Helpotuksessa käynnin jälkeen meni jo kivasti. Puomin kontaktit on jo loistavat: Kiara jää kontaktille kököttämään vaikka mie jatkan matkaa. Yhtään rimaa ei tippunut, renkaalle kaukolähetys kuolleesta kulmasta onnistui joka kerran. Kepeillä nyt oli eniten ongelmia; Kiaraa ei jostain syystä oikein innostanut. Vauhti oli hidasta ja sisäänmenot huonoja. No, ei aina voi mennä hyvin, ei edes joka kerta!

Kotona Kiaraa sattui johonkin. Mie olin keittiössä ottamassa tulppaanikimppua muovista pois ja sitten kuului kimakka ulvaisu. Epäilen, että se oli mennyt lepäilemään vakkaripaikalleen sohvan selkänojalle, ja rapinan kuullessaan hypännyt alas ja satutti tassunsa tai jotain. Ei se sitä arista tms eli säikähdyksellä taidettiin selvitä.