Tarkoituksenani oli päivittää blogi vasta huomenna aamulla, mutta koska kansa haluaa nähdä kuvia, niin annettakoon kansalle mitä se haluaa ;-) Tällä viikolla onkin tapahtunut vaikka mitä. Alkuviikko eleltiin hiljaiseloa, lähinnä nukuttiin ja levättiin. Miulla oli yövuorot ja Elvikselläkin vähän yskä vaivasi. Loppuviikosta oltiin koko kööri jo paremmin elävien kirjoissa ja meno oli sen mukaista!

Riika, Emma ja Kiukku kylässä

Perjantaina saimme oikein mieluisia vieraita. Emma-"toipilas" oli jo ihan normaali oma itsensä leikkauksen jäljiltä, mitä nyt piti välillä velvollisuudesta leikkiä tosikkoa kun kakarat peuhasivat. Kiara pääsi Riikan salonkiin käsittelyyn. Kiarahan on nykyisin aika kivassa, sporttisessa kunnossa ja sen kunniaksi meinasimme jättää sille näin hienon takaspoilerin:

2164160.jpg

Sillä aikaa kun Kiara oli käsittelyssä, kakarat peuhasivat keskenään. Elvis alkaa päivä päivältä muistuttaa enemmän isäänsä Amosta, samat härskit gigolon elkeet alkaavat vallata pientä mieheämme! Lantio liikkui ja paremman puutteessa vähän sohvatyynyjä piti hässiä. Samanlaiset rinnan röyhistelyt ja tepastelut kuuluivat myös Elviksen naisten houkuttelu-repertuaariin kuin isällään ;-) Tässä herra työssään, kovin hienovaraista ei kyllä tämä naisten haku ole:

2164152.jpg

No ei sitä nyt kuitenkaan koko aikaa naisia jahdattu sillä mielellä, vaan kyllä sitä leikkiäkin kerettiin. On tämä parivaljakko Elvis-Kiukku kyllä vaan niin söpö:

2164156.jpg

2164174.jpg

Lopuksi otettiin hieman poseerauskuvia. Emman kuvat olivat kaikki valitettavasti vähän huonoja, mutta tässä on muu sakki:

2164169.jpg

Kiukun poseeraus, harmi että valokatkaisijat osuivat juuri pään kohtaan!

2164186.jpg

Sitten hieno neiti Kiara, uudessa sportti-lookissaan!

2164163.jpg

Ja lopuksi pikku herra Elvis, ah aina niin komeana :-)

Kiukku jäi meille vielä illalla joksikin aikaa hoitoon, kun Riikka lähti viemään Emmaa nautiskelemaan hierojan käsittelystä. Kiukku Komulainen oli oikein nätistä, lenkilläkin käytiin koko revohka. Tässä kaverukset odottavat kärsivällisesti kinkkua, jota Ville heille tarjoili:

2164196.jpg

Agilityurheilijoiden joululenkki

Lauantai-aamuna suunnattiin Myllymäkeen, josta lähdimme 12 ihmisen ja 13 koiran voimin jouluretkelle Haukkavuoren laavulle. Matkaa oli vähän vajaa 4km suuntaansa. Laavulla paistettiin makkaraa ja juotiin kuumia juomia termareista. Kyllä oli hauska reissu! Koko 13 koiran sakki oli koko reissun ajan vapaana, sulassa sovussa juoksivat pitkin metsiä eikä yhtä pienintäkään rähinän poikasta ollut! Rotukirjo oli laaja: 2 parsonia, 2 shelttiä, 2 kelpietä, 2 griffonia, sekarotuinen paimenkoira, borderterrieri, 2 cockerspanielia ja westie. Koitin saada koko porukan kuvaan, mutta tässä parhain otos, jossa ei näy kuin kahdeksan koiraa:

2164218.jpg

Muutamia muitakin kivoja kuvia sain reissulta. Tässä niistä pari: ekassa meidän koiruudet sattuivat kipuamaan hauskasti kannolle, onneksi oli kamera käsissä. Toisessa Elvis ja hieno takki laavulla:

2164213.jpg

2164215.jpg

Mangoa ja Amosta katsomassa

Sunnuntaina kävimme joululenkillä Helin, Mangon ja Amoksen kanssa. Ensin äiskän ja iskän piti vähän palauttaa poikaansa ruotuun ja vähän kurmuuttaa Kiaraa joka oli liian lähellä heidän autoaan, mutta loppuaika sujui oikein kivasti. Amos otti heti isällisen teeman ja päätti opettaa pojalleen muutamia tärkeitä taitoja, joita elämässä tarvitsee:

2164250.jpg

Opetus numero 1: kunnon painimistaidot on aina tarpeen. Koskaan ei voi tietää, milloin täytyy pistää painiksi.

2164227.jpg

Opetus numero 2: kuinka naisia hurmataan. "Katos poikani, otat tälläisen rehvakkaan etukeno-asennon ja tepastelet naisen ympärillä, voit kysyistä sillein hyvin casual "How´re you doing" ja iskeä vaikka vähän silmää tai vaihtoehtoisesti haistaa naisen peppua."

2164243.jpg

Opetus numero 3: jalan nostaminen. "Katsoppas poika kun isukki näyttää mallia. Tästä vain puun viereen ja hiiop nostat vaan koipea niin korkealle kuin nousee ja ruikkaat pissat."

Näiden isällisten oppien jälkeen olikin pienen parsonin aika levätä ja muistella mukavaa viikonloppua ja kaikkia niitä kavereita, joita näimme.

2164204.jpg