Niinhän siinä sitten kävi että tiistai-illan tiheät merkkailut tokokentällä enteilivät juoksuja... Eilen ne sitten alkoi. Kyllä harmittaa ihan *******!!! Nyt meni pieleen tokokoe, agikisat ja bh-koekin. Blääh. Mutta tällästä tää on narttu-koiran kanssa jonka kanssa harrastaa aktiivisesti.

Kiaran ja Elviksen yhteiselo sujuu oikein kivasti. Sanomista tulee, mutta sellaisista tilanteista jos Elvis menee ottamaan Kiaralta ruokaa tai yrittää kiivetä sänkyyn. Eli ihan normaalia! Nyt Kiarasta kyllä huomaa että pinna on lyhyempi juoksun takia ja muutaman kerran on tänään pitänyt laittaa peli poikki. Eilen käytiin Riikan, Emman ja Kiukun kanssa lenkillä. Elvis sai juosta vapaana ja reippaasti jaksoi koko matkan! Ensin vähän piti pelätä Emmaa ja Kiukkua mutta kohta oli jo korvissa ja suupielissä roikkumassa :-)

Elvis on saanut erittäin paljon kokemuksia erilaisista tilanteista, asioista ja kulkuneuvoista. Se tuntuu ottavan tilanteet aina tosi lungisti, eikä turhia jännitä. Autossa oloa protestoi alkuun kovin, mutta siihen ollut pakko totutella. Autoillaan todella paljon ja reissataan ja kisataan, joten autoiluun on parasta oppia. Ihan hyvältä näyttää (ja kuullostaa jo nyt). Nätti tuo pikku äijä on. Siis todella hyvännäköinen. Tiedä vaikka innostuisin näyttelyissä käymään tuollasen komistuksen kanssa! Koitin saada seisonta kuvaa Elviksestä tältä aamulta, mutta se oli vähän hankalaa kun olin yksin ja Kiara pörräs ympärillä. Tälläsen sain kuitenkin napattua kun E katseli K:n leikkiä. Tasapuolisuuden nimissä poseerauskuva Kiarasta myös!

1880982.jpg

1880985.jpg

Tälläsen yhteispotretin onnistuin kaksikosta saamaan:

1880977.jpg

Ja tässä loppuun vielä pikku E

1880986.jpg