Sunnuntaina saatiin muutettua uuteen kotiin Joutsenoon. Rankka päivä, mutta nyt on olo hyvä, uusi koti on täydellinen ja ihana :) Kiara oli viikonloppuna mummolla ja papalla Imatralla hoidossa, kiitoksia vain! Ja kiitoksia myös naapurin Anna-Marialle, joka oli ostanut Elvikselle hienon pehmolelukoiran!

Kiara oli alkuun kovin ihmeissään uudesta kodista, mutta rauhoittui nopeasti kun huomasi että kaikki omat tavarat olivat tallessa. Koti on siellä missä on lelut ja oma peti. Kiaran kestävyys joutuikin heti koetukselle, kun olimme molemmat maanantaina iltavuorossa ja neiti oli yksin kotona. Häntä heiluen meni omalle paikalle odottamaan kun ilmoitin että äiskä lähtee nyt töihin ja Kiara jää kotiin odottamaan. Kyllä on mahtavat lenkkimaastot aivan kotiovelta! Kaunis Ahvenlampi aivan vierellä, jonka ympäri kulkee pyörätie ja ympäri ämpäri risteilevät ulkoilureitit. Kyllä kelpaa lenkkeillä!

Tänään on edessä (kunhan töistä kotiudun) Kiaran trimmaus ja Elviksen kyläily. Elvis tulee illalla vierailemaan uuteen kotiin ja Kiarakin saa tuntumaan kun pentu tulee saman katon alle. Torstaina sitten aamupäivällä mennään pienokaisen kanssa eläinlääkäriin ja sitten siltä reissulta Elvis muuttaa meille asumaan!